perjantai 15. tammikuuta 2016

BlogimietteitäOllako vai eikö olla? Näin uuden vuoden myötä on monen muun asian tavoin mietinnässä myös tämän blogin tulevaisuus. Kuten ehkä muistatte, kirjoittelin tuossa vuodenvaihteen jälkeen siitä, kuinka olin luvannut itselleni, että haluan antaa perheelle enemmän aikaa ja olla enemmän läsnä. Elää tässä hetkessä.

No, pakko myöntää, että blogin suosion kasvamisen myötä tästä hommasta on tullut jonkinmoista pakkopullaa, eikä ole lainkaan mukavaa kun rakkaasta harrastuksesta onkin tullut suorittamista. Aina kun ei löydy inspiraatiota, eikä samoja nurkkia ja tekstejä viitsi täällä blogissa pyöritellä.

Näin ollen edessä onkin sitten pienoinen tenkkapoo. Tai onhan tämä ollut mielessä jo pidemmän aikaa. Sen verran tiedän, etten missään nimessä aio bloggaamista kokonaan lopettaa, mutta tahtia aion hidastaa. Jatkossa aion blogata silloin kun huvittaa, eikä siksi että tuntuu että on pakko. Postauksia saattaa siis ilmestyä päivittäin, kerran viikossa tai jopa harvemmin jos fiilistä ei löydy.

Nöyrin kiitokseni kuitenkin kaikille ihanille lukijoille! Toivottavasti pysytte matkassa jatkossakin, vaikkei blogini välttämättä niin ahkeraan päivittyisikään.

Oikein ihanaa perjantaita ja viikonlopun alkua!

Halipusi moi!
 

8 kommenttia:

 1. Bloggaaminen ei koskaan mielestäni saisikaan olla pakkopullaa. Pitää blogata silloin, kun itsestä siltä tuntuu. Itse ainakin aion seurata blogiasi jatkossakin, vaikka bloggaisit vain kerran vuodessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen! Ja kiitos kun olet aina niin ahkerasti kommentoimassakin. :)

   Poista
 2. Tiedän tuon fiiliksen.<3 Täytyy kuunnella itseä ja tehdä niinkuin on parasta. Mennä omilla ehdoilla, oli se sittten vaikka kuukaisi/postaus tahtiin. Mukavia hetkiä sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvän päätökesen olet tehnyt...tämä on harrastus ja harrastuksesta täytyy tykätä..kirjoittele silloin kun siltä tuntuu ja asiaa on!

  VastaaPoista
 4. Varmasti mukana pysytään! :-)

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! Seurailen ahkerasti myös sinun blogiasi, vaikken usein kommentoikaan. :) <3

   Poista