perjantai 1. tammikuuta 2016

01.01.2016 ja toiveita uudelle vuodelleVuosi 2016 on startattu oikein rennosti täällä meillä. Oleskellaan koko perhe vielä pyjamissa, poltellaan kynttilöitä ja katsellaan pojan joululahjaksi saamaa elokuvaa. Ihanaa yhdessäoloa - sitä kaikkein tärkeintä! :)

Vuodelle 2016 toivon terveyttä, onnea ja iloa jokaiseen päivään. Ja kykyä elää hetkessä ja olla läsnä.  Elämä on tässä ja nyt - millään muulla ei loppupeleissä ole merkitystä. Ei tulevalla eikä menneellä. Tosin tämä, kuten moni muukin asia, on helpommin sanottu kuin tehty. Tiedostan sen täysin, mutta yrittää aion silti. Ja kovasti!  

 Tavoitteena on myös omalla kohdallani päästä lähemmäksi kokonaisvaltaista hyvinvointia, eli psyykkistä ja fyysistä tasapainoa ja hyvää oloa. Terveellistä ruokaa, enemmän liikuntaa ja tervettä itsekkyyttä. Kykyä suoda itselleni hieman enemmän omaa aikaa. 

Oikein ihanaa tammikuun ensimmäistä! 
Tehdään tästä vuodesta entisiäkin parempi, ja pidetään huolta toisistamme. Ja itsestämme myös!

Iso virtuaalihali sinulle! 


2 kommenttia:

  1. Iso peukku kuluvan vuoden suunnitelmille, kuulostaa erinomaisen hyvältä! Tuo terve itsekkyys varsin on sellainen asia, joka vaikka ensin ehkä kuulostaakin ei-niin-hyvältä, niin loppuviimein on ehikä se kaikkein tärkein asia. Hyvinvoiva äiti tarkoittaa hyvinvoivaa perhettä :)

    Ihanaa uutta vuotta Melissa ♥

    VastaaPoista