perjantai 25. joulukuuta 2015

Tine K Home- ihanuuksia todelliseen löytö-hintaan! Saimme alkuviikosta mieheni kanssa mahdollisuuden viettää hieman kahdenkeskeistä aikaa, joten päätimme suunnata pienelle retkelle Loviisaan. Olin nimittäin saanut kuulla hyvältä työkaverilta, että sikäläisessa sisustusliikkeessä on loppuunmyynnin myötä Tine K:n tuotteita huimaan -70% alennuksessa. Ja sanotaanko vaikka näin, että meikäläinen kun siellä kävi, niin eipä jäänyt kyseisiä tuotteita paljoakaan jäljelle! Haha! :D No, ei siellä tosin ollut jäljellä kuin yksi iso pöytä tavaraa. Kassalle kiikutin rakastamaani marokkolaista keramiikkaa, ja tämän lisäksi sain ostettua Tinen kattovalaisimen 57 euron hintaan! Normi- hintahan on siinä 200 euron paikkeilla.
Ihan huippu- löytöjä siis! :)

Tinen keramiikka on muuten yksi lempikuvattavistani. Se on kauniin eläväistä, ei ihan täydellistä ja jokainen tuote on omanlaisensa. Aivan kuten me ihmiset siis. :)

Nyt toivottelen teille oikein mahtavaa joulupäivää! Me nautitaan täällä jo saamistamme joululahjoista ja suunnataan ulos reippailemaan heti kun yön pimeys kaikkoaa. Toivottavasti tämäkin päivä olisi yhtä aurinkoinen kuin eilinen jouluaatto. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti