maanantai 9. marraskuuta 2015

Rakas vanhus




Ronja.


Olen viime aikoina yhä useammin pysähtynyt muisteemaan yhteistä taivaltani tämän ihanan karvakuonon kanssa. Takanamme on yli 12 yhteistä vuotta, ja hänen vanhat ja viisaat silmänsä seuraavat edelleen valppaina jokaista liikettäni. Ensimmäinen oma koirani ja rakas, uskollinen ystäväni.


Meno on tätä nykyä luonnollisesti hieman hitaamman puoleista, mutta häntä heiluu edelleen yhtä iloisesti kuin aina ennenkin. Ruokakin maistuu ja herkkuja hän söisi mielellään enemmänkin. Varsin elämäniloinen vanhus siis.


Rakas.

Niin kovin rakas.  

6 kommenttia:

 1. ❤️❤️ Niin lempeän oloinen karvatassu :) ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

   Poista
 2. Teillä onkin yhteisiä vuosia takana paljon joten voin hyvin kuvitella miten tärkeä koira on! Meillä on vuoden ikäinen lapin koira ja voi miten rakas koira meille onkaan <3 Se on tuonut paljon enemmin iloa kuin olisi voinut edes kuvitella :)

  VastaaPoista
 3. Ronsku (anteeksi antamani lempinimi :D) on kyllä niin tajuttoman suloinen! :) Tekisi mieli tulla teille kylään ja rapsutella tyttöstä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Eipä tuo mitään haittaa, meillä onkin tälle karvakuonolle jos jonkinmoista lempinimeä. Mm. "Ronski" ja "Mummelsson". :)

   Poista