perjantai 4. syyskuuta 2015

Syksyn ensimmäinen



Huomenta!

Nyt on sitten virallisesti korkattu syksy täällä Dalbon tilalla! Aamulla sytytettiin nimittäin vanhaan puuhellaan tuli ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Ihanan tunnelmallista! :)

Aamut ovat jo sen verran kosteita, että sitä tulee miettineeksi josko yöllä on satanut vettä. Oli miten oli, niin pihalta on nyt tullut aina aamuisin räpsittyä muutama kuva. Kasteen valloittama luonto kun on yksi maailman kauneimmista asioista.

Poika palasi eilen päiväkotiin pitkän kesäloman jäljiltä, ja minä työskentelen kaikessa rauhassa täältä kotoa käsin. Pakko tosin myöntää, että tuntuu kyllä sangen oudolta, ja jopa aavustuksen tyhjältä, kun alakerrasta ei enää kuulukaan pikkuherran ja miehen leikkejä. No, onhan tämä hiljaisuus kieltämättä aika luksusta! ;) Ja mikä parasta -  mies ehdotti aamulla että kävisimme tänään lounaalla. Ja ihan kaksistaan! Sehän vasta luksusta onkin! :D

Iloista viikonlopun alkua juuri sinulle!


6 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa! Olen kanssa joutunut opetteleen olemaan hetken yksin ja silloin saan rauhassa bloggailla. Poika menee tarhaan aiemmin kuin mitä työni alkaa ja kyllä ensin oli opettelmista, liian hiljasta, mut nyt jo nautin hetken omissa oloissa. Parasta lounas kahdenkesken. <3
  Iloista viikonloppua Melissa!

  VastaaPoista
 2. Meillä puuta jo takkaan ladattu...piti eilen aamulla laittaa tulet, mutta siivotessa tuli muutenkin lämmin, niin jäi laittamatta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän siinä just on, että ei liian myöhään kannata lämmitellä kun aurinko alkaa sitten puolestaan lämmittelemään. Mutta aikaisin aamusta voi jo lämmitellä vähän. Ihanaa! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia *_* Vielä kun yöpakkaset tulee niin aamut ovat mitä ihanimpia <3 Mukavaa viikonloppua sullekin <3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista