maanantai 7. syyskuuta 2015

Sinnerlig - Uusi matto keittiöön
Keittiö oli muutaman vuoden ilman isoa mattoa, ja sellaisen tilalla meillä olikin kaksi pienempää mattoa ruokapöydän molemmin puolin. Tämä ratkaisu on mielestäni ollut varsin toimiva meidän perheessä, jossa on pieni lapsi ja kaksi koiraa. Nyt poika on jo isompi, eikä onneksi enää paljoa sotke. Niinpä olen tässä jo jonkin aikaa kyspsytellyt ajatusta uudesta, isosta keittiönmatosta.

Matoksi valikoitui lopulta Ikean syksyn uutuus, Ilse Crawfordin suunnittelema ”Sinnerlig”-matto. Kokoa tällä matolla on mahtavat 3 x 2m, ja se on valmistettu meriheinästä. Kokemusta matosta meillä on nyt reilu viikko, ja tosi tyytyväisiä ollaan tähän mennessä oltu. Pinta tuntuu aivan ihanalta jalkojen alla, ja koiratkin tuntuvat pitävän tästä matosta kovasti. Jonkun verran siitä kyllä varisee ”olkia”, mutta sekin loppuu varmasti muutaman imurointikerran jälkeen. Lika ja tahratkaan eivät pahemmin maton pinnasta erotu. Näin ollen "Sinnerlig" vaikuttaa kauniin ulkonäkönsä lisäksi oikein käytännölliseltä matolta.

Just perfect!


8 kommenttia:

 1. Kaunis se ainakin on, toivottavasti osoittautuu myös käytännölliseksi!

  VastaaPoista
 2. Tuo on ihana matto! <3 Olen samaa kaavaillut ( pienempää ) makkariin mutta veikkaan että kissat tykkää vähintään yhtä paljon kun minä ;-) Tekisi kuitenkin mieli kokeilla :-)

  Mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! <3

   Se pienempi matto taisi olla hinnaltaan vain 19,90e (?), joten on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! :)

   Poista
 3. Aivan ihana matto <3 sopii tilaan hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana! :) Miltä se tuntuu, kun kävelee paljain varpain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piristävältä. Tosi ihanalta. Hieroo ja kutittelee jalanpohjia kivasti! ;)

   Poista