maanantai 21. syyskuuta 2015

Koirat ja Keittiö
Meidän koirat oleilee suurimmilta osin keittiössä. Eikä ihme, onhan se kodin sydän - paikka jossa seurustellaan, oleskellaan ja tehdään ruokaa. Ja ruuastahan meidän neidit ennen kaikkea tykkää! :D

Vanhempi koiraneiti Ronja, joka täytti heinäkuussa 12 vuotta, pysyttelee tätä nykyä eniten omalla vakipaikallaan ruokapöydän alla patteria vasten. Se on hänelle varmasti turvallisen tuntuinen paikka, ja sieltä pääsee myös mainiosti nappaamaan pöydältä tippuvia murusia. ;)

Nuorempi tyttö Honey, haluaa olla siellä missä muukin perhe. Ja mieluiten niin lähellä kuin mahdollista! Hän vaihtaa paikkaa aina sen mukaan, mihin itse kukin meistä perheenjäsenistä liikkuu. Vessaan ja suihkuunkin olisi kiva päästä mukaan! ;)

Itselleni iski muuten eilen syksyn ensimmäinen flunssa, joten otan nyt ihan rennosti täällä kotosalla ainakin tämän päivän. Veto on kyllä ihan poissa. Huh ja puh! 

No, eiköhän tämä taas tästä! :)

Pysykäähän terveinä ja oikein hyvää uutta viikkoa teille kaikille! 

Moi! 

2 kommenttia:

 1. Noi teidän koirat on kyllä! <3!

  Hahha, nauroin tuota seuraamiskohtaa. :D Muistan, kun poikaystäväni edesmennyt koira olisi halunnut tulla kanssani vessaan. :D Siinä vaiheessa oli pakko kieltää. Siinä se sitten kökötti oven takana, kun tulin vessasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erika! <3

   Honey on tosiaan tuollainen läheisriippuvaisuuteen taipuva typykkä! Ihana! ;)

   Poista