torstai 18. kesäkuuta 2015

Verannan kukkaloistoa

 Tänne etelään ennustetaan kovin sateista ja harmaata juhannusta, joten fiilistellään hieman näillä aurinkoisena hetkenä ottamillani kuvilla verannalta. Kuistillamme viihtyvät mm. pelargoni, laventeli, unelma, sekä uusimpana tulokkaana kuolleen oliivipuun korvannut aitoviikuna. 

So fresh and so green.


Pelargoneista en kerta kaikkiaan saa tarpeekseni. Valkoista pelargonia löytyy meiltä eniten, ja sen lisäksi on hennon vaaleanpunaista Mårbackaa ja muutamia erikoislajikkeita myös. Täytyy vaikka jossain vaiheessa tehdä tänne blogiin ihan erillinen pelargonipostaus! Kyllähän nuo kaunottaret oman postauksen ansaitsee, eikö vain?! :)

Huomenna onkin jo juhannusaatto. Meillä ei tosin ole huomiselle mitään erikoisia suunnitelmia, sillä mies on töissä iltaan asti. Äitini kuitenkin tulee juhannukseksi meille, ja ruuaksi nautitaan kotimaisia uusia perunoita kera lajitelman erilaisia silliherkkuja. Tänään ajattelin tehdä valmiiksi myös sinappisen tomaattipiiraan. Nam!

Oikein ihanaa ja rentouttavaa keskikesän juhlaa teille jokaiselle!

 

5 kommenttia:

 1. Upea kukkaloisto <3 Ihanaa juhannusta.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava veranta! Niin haaveilen tuollaisesta ja omasta pihasta. Tässä elämäntilanteessa täytyy tyytyä kerrostalon parvekkeeseen.. mutta ehkä joskus minullakin on punanen tupa ja oma perunamaa.. :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa juhannusta sinnekin, sateesta huolimatta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat! Rentouttavaa Juhannusta :)

  VastaaPoista