torstai 4. kesäkuuta 2015

Töitä kotoa käsin

Pöytälevy ja jalat: Linnmon/ Oddvald - Ikea. // Työtuoli: Klarup - Jysk.

Kaksi päivää kotietätyötä on nyt takana, ja tosi mukavasti on sujunut. Olen luonteeltani niin organisoitunut tyyppi, että minkäänlaisia sopeutumisvaikeuksia ei ole ollut. Olen onnistunut selkeästi erottamaan työn ja vapaa-ajan toisistaan, vaikka pakko myöntää, että on ollut aivan mahtavaa voida vain tepastella rappuset alas ja valmistaa lounas ja välipalat omassa keittiössä.

Nyt alan ymmärtämään miksi etätyö on kovaa vauhtia yleistymässä eri aloilla.
Tämähän on aivan mahtava juttu!

Tämän myötä ajattelin tänään esitellä teille yläkerran uuden työpisteeni. Itse asiassa oma bloggaamispiste oli suunnitselmissa jo ennen kuin minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä töitä etänä kotoa muutamana päivänä viikossa. Tämä tila olisi siis varmasti ennemmin tai myöhemmin toteutunut muutoinkin, mutta nyt sille on sitten entistä enemmän tarvetta.

Työpisteen kalustuksesta halusin mahdollisimman yksinkertaisen. Tyylikkään ja mukavan, keinonahkaisen työtuolin löysin täysin yllättäen Jyskistä pari viikkoa sitten, ja pöytä hankittiin Ikeasta. 

Simple and beautiful! 

I like!

Mitä mieltä olette uudesta työpisteestäni? :)

Ihanaa tostain jatkoa teille!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuollainen mahdollisuus ja tekisin itsekin, jos työssäni siihen pystyisin, mutta se on mahdontonta. Tuo näyttää kivalta työpisteeltä. meillä on myös molempien tyttärien huoneessa sama pöytälevy, mutta hieman eri jaloilla. Onhan se vähän kevyt ja pieni pöytä, mutta kestää sen mitä kestää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on mahtavaa kun tällainen mahdollisuus on! :)

   Poista
 2. Moikka! Mistä Jyskistä tuo tuolisi on? Suositteletko vieläkin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Onsku!

   Suosittelen kyllä, on ollut tosi mukava tuoli. Ja kivannäköinen tosiaan. :)

   Tuoli on ostettu Porvoon Jyskistä. Taisi olla poistuva malli.

   Poista