tiistai 23. kesäkuuta 2015

Sinisen paluu olohuoneeseen

Tulihan se sieltä. Päivä, jolloin mieleni teki jälleen sisustaa olohuone tuttuun ja turvalliseen kesäasuunsa.Tällä kertaa päätöstä edesauttoi Selected by Veera K:lta tulleet uudet ihanuudet, joiden myötä halusin huoneeseen lisää sinistä. 

Veeran lähettämässä paketissa odotti kesäisiä tuotteita iki-suosikiltani, Tine K:lta. Ihana korikassi, pieni sininen silkkityyny, facet vaasi ja harmaa mirrorfacet antavat olohuoneelle sopivasti uutta ilmettä. Nämä tuotteet, ja muut Tine K-ihanuudet löytyvät täältä. 
Uuteen vaasiin nappasin ison nipun ylipitkiä orvokkeja pihalta. Tine K:n "Stylo"-kynä istuu kauniisti peilipintaiseen kynttilälasiin.Utuisen sininen silkkityyny on kaunis kuin unelma.
Sivuja koristavat tupsut viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden.


Korikassit ovat täydellisiä peittojen ja tyynyjen säilytykseen.
Ja kauniita kuin mikä!

Nyt olohuoneessa vallitsee taas kesäisen seesteinen tunnelma, ja sinisen eri sävyt leikittelevät keskenään vieden ajatukseni meren äärelle. Odottelenkin jo kovin elokuista mökkiviikkoamme meren rannalla.
Olohuoneen maton otin pois jo jonkin aikaa sitten, sillä tykkään kesäisin nauttia tuosta meidän kauniin lattian pinnasta. Lattia on myös ihanan viileä jalkojen alla kun helle hemmottelee oikein kunnolla.

Kiitos vielä Veeralle yhteistyöstä ja vinkkinä teille kaikille, että Selected by VeeraK:lla käynnistyi juuri kesäale!

 Oikein mukavaa tiistain jatkoa teille kaikille!

4 kommenttia: