maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kesäloman alun keittiökulmiaKeittiön pöytää koristaa Tine K:n ihanaiset tabletit ja kimppu valkoisia krysanteemeja Zenzan suosikkivaasissa. Pienemmän ikkunan edustalla viihtyy pari viikkoa sitten Porvoon torilta ruokatauolla bongaamani pieni hevoskastanjan taimi. Puu oli varmasti tarkoitettu istutettavaksi pihalle, mutta itse näin sieluni silmin tuon yksinkertaisen kauniin ja sopivan pienen puun kaunistamassa kotimme sisätiloja.

Keittiössä mennään yleisesti ottaen aika samalla väriskaalalla kuin aikaisemminkin. Mahdollisimman neutraali värimaailma on muutenkin mieleeni näin kesällä, kun ikkunoiden ulkopuolella avautuu oikea värikylläisyyden huippu. Luonnossa kun ei tähän vuodenaikaan ainakaan ole kontrastista pulaa. ;) 

Tänään alkoi muuten kesälomani ihan virallisesti. Koko viikonloppu meni chillaillen ja kauniista auringonpaisteesta nautiskellen ja samalla linjalla jatketaan.

- Täydellisen kiireetöntä elämää -

Love it!

Nyt toivottelen teille mitä ihaninta uutta viikkoa ja painelen ulos pihalle! 
Palaillaan taas! 

 

10 kommenttia:

 1. Kaunista kesäistä tunnelmaa keittiössänne! :-) <3

  Ihanaa ja rentouttavaa lomaa! <3

  VastaaPoista
 2. Näyttää ihanalta :) mukavaa maanantaita :)

  VastaaPoista
 3. En voi vaan lakata ihailemasta valkoisia krysanteemeja... Yleensä en itse osta valkoisia kukkia, mutta jos joskus törmään valkoisiin krysanteemeihin, ostan ne ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas rakastan kaikkia valkoisia kukkia! Ah, niin ihania! :)

   Poista
 4. Ihanan raikas keittiö. Tykkään! :)

  VastaaPoista