lauantai 16. toukokuuta 2015

Tine K:n musta pöytälamppu


Meille kotiutui tällä viikolla ihanasta Design West- verkkokaupasta (klik) upeaakin upeampi Tine K:n akaasiapuinen pöytävalaisin. Olin katsellut tätä lamppua jo pidemmän aikaa, mutta en kerta kaikkiaan osannut päättää minkä värisenä sen haluaisin. Loppupeleissä päädyin sitten vihdoin ja viimein tuohon mustaan lampunjalkaan, ja olen valintaani erittäin tyytyväinen. Mattamustassa jalassa on kaunis muotoilu ja se on 50cm korkea.

Nyt jos koskaan kannattaa muuten hankkia omansa, jos tällaisesta lampusta on unelmoinut. Vaikuttaa nimittäin siltä, että lamppu on poistunut Tine K:n valikoimista. Design West:illä lamppuja on onneksi vielä muutama, ja omansa voi vielä ostaa tästä, klik.

Mustan jalan kaveriksi halusin ehdottomasti valkoisen varjostimen, joten kävin eilen ostamassa Ikeasta keskikokoisen "Hemsta"-varjostimen. Meiltä löytyy jo ennestään pari pientä "Hemsta"- varjostinta, ja ulkonäön lisäksi minua miellyttää kyseisissä varjostimissa se, että ne saa helposti irroitettua ja pestyä pesukoneessa.

Kokonaisuudesta tuli aivan ihana, ja seesteisen kaunis lamppu sopiikin täydellisesti olohuoneen peililipaston päälle!

 What a beauty! 

Suloista lauantain jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Snygg lampa. Gillar den svarta matta färgen just nu.. måste kika in hoa Design West jag med.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja det gör jag också! Den matta svarta färgen är väldigt stilig och tidlös. :)

   Poista
 2. Ihana valaisin <3 Sopisi meillekin mainiosti. Hyvä valinta! :)

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkiaan ihana!! Tuollainen sopisi meille myös :)

  VastaaPoista