torstai 26. maaliskuuta 2015

Täydelliset matot meidän keittiöön


Blogiani pidemmän aikaa seuranneet ehkä muistavat, että meille kotiutui 1,5 vuotta sitten lattiaremontin myötä keittiöön uudet matot Kodin Ykkösestä. Nyt ajattelinkin jakaa kanssanne omat käyttökokemukseni näistä Annon käsinkudotuista, kukonaskelkuvioisista "Rytmi"-puuvillamatoista. 

Matot ovat kestäneet meidän kahden koiran taloudessa mainiosti, ja pesen nämä koneessa 40 asteessa aina tarpeen vaatiessa. Konepesun jälkeen olen koirankarvojen pois saamiseksi kuivattanut matot lisäksi vielä kuivausrummussakin! Mattojen pinta on kaikesta huolimatta pysynyt siistinä ja ne ovat pitäneet muotonsa hyvin.

Meillä koirat oleskelevat suurimman osan ajasta juuri keittiössä, minne ne tuovat ulkoa mukanaan hiekkaa ja kaiken maailman muutakin likaa. Suosittelen siis ehdottomasti hankkimaan meidänlaiseen koiraperheen keittiöön juuri tämäntapaiset, helppohoitoiset puuvillamatot.

* Tämä postaus on julkaistu yhteistyön osana myös "Elämäni Koti"-sivustolla. *  

Ps. Noissa kuvissa näkyy myös meidän keittiön uudet verhot ja kattovalaisin. Niistä lisää myöhemmin! :)

8 kommenttia:

 1. Ihanan valoisaa teillä ja tosi kauniit nuo matot. Minkä kokoinen matto on? Olen etsimässä mökille mattoa ja tuo näyttää kivalta!
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita! :)

   Voin mitata matot jossain vaiheessa kun ehdin. En tosin tiedä, onko siitä sinulle hyötyä, sillä noita ei tunnu olevan enää Kodin ykkösen valikoimissa. :(

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! :)

   Kävin kurkkimassa blogiasi, ja tosi söötti ja romanttinen tyyli sulla! <3

   Poista
 3. Kuulostaa mukavan helppohoitoisilta matoilta :). Kaunis kuvio! Olen itse mieltänyt puuvillamatot hankaliksi matoiksi, jotka äkkiä imevät pintaansa lian, mutta jos on konepesumahdollisuus, niin se varmaan helpottaa hommaa huomattavasti. Meidän keittiössä on kaksi 140 x 200 luonnonvalkoista puuvillamattoa, niin pintalika kyllä näkyy. Koneeseen niitä ei työnnä, joten ehkä muovimatot tms olisi sittenkin paremmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottaa juu! Ihan tosi paljon! Mutta mattojen täytyy kyllä olla vähän pienempiä, jotta koneeseen mahtuu. :)

   Poista