lauantai 28. maaliskuuta 2015


Lauantain kunniaksi muutama räpsy olohuoneesta. Mahtavaa, miten paljon luonnonvaloa on jo, vaikka kevät muuten otti hieman takapakkia alkuviikosta. Hirmuisen kylmää ja sateista on täällä etelässä ollut koko viikon. Hrrr! Toivottavasti aurinko paistaisi taas pian ja ilmat lämpeäisivät. 

Kevät - sinua kaivataan jo!

Lähdin eilen ostamaan perjantaikukkia, ja päädyin kuvissa näkyviin ihastuttaviin leinikkeihin. Leinikit ja anemonet sopivat niin kauniisti tuohon Tine K:n isoon kynttilälasiin. Meillä tuo lasi toimii itse asiassa nykyään enemmän maljakkona, ja tuikkuja poltellaan sitten niissä Tinen pienemmissä faceteissa.

Törmäsin muuten tuolla eilisellä kukkienhakureissulla myös kummituspuuhun, joka nyt sitten jäi hieman kummittelemaan. :) Katsotaan siis josko kävisin jossain vaiheessa hakemassa meille kotiin yhden tuollaisen haamukasvin.

Nyt iltapäiväkahvia keittämään!

Ihanaa viikonloppua teille!

 

6 kommenttia:

 1. Luoja, miten kauniita leinikoita... <3

  VastaaPoista
 2. Täydellisen kauniita leinikkejä :). Missä muuten näit niitä kummituspuita? Olen metsästänyt ympäri Porvoon (siitä tosin aika), enkä yhdessäkään liikkeessä nähnyt...ei edes Kukkatalossa ollut. Joten jos niitä nyt jostain saa, niin haen mielelläni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! :)

   Laitoin sun blogiin viestin niitä kummituspuita koskien ;)

   Poista