torstai 12. maaliskuuta 2015

Kevään ensimmäiset kahvit verannalla


 Nyt se on korkattu! Verantakausi nimittäin!

Ilmojen ja lämpötilojen muuttuessa yhä keväisimmäksi alkaa iltapäivisin jo kovasti tehdä mieli siirtyä sisätiloista verannalle kahvittelemaan. Viime viikonloppuna sain sitten vihdoinkin siivottua paikkoja oikein urakalla, ja sen jälkeen olikin oikein mukava sisustella tilaa hieman kevättä ajatellen.

 Taannoisella käynnillä Kodin Ykköseen hankin verannalla vietettävää aikaa ajatellen muutamia juttuja. Ostoskärryyn kiikutin Annon "Aava"-huovan ja samaisen merkin "Taimi"- istuintyynyt. Harmaa-valkoinen huopa on keväisen kevyt ja istuintyynyjen kauniiseen kuvioon ihastuin oitis. Churchill:in "Fishie on a dishie"- kahvikuppeihin mahtuu suurempikin määrä kahvia, ja kupposten lintumotiivi vie ihanasti ajatukset kesään ja veden äärelle.

Kevään ensimmäiset verantakahvit on nyt nautittu pienessä auringonpaisteessa ja kauden kukkien ympäröimänä. Tästä se kevät alkaa!

* Tämä postaus on julkaistu yhteistyön osana myös "Elämäni Koti"-sivustolla. *

4 kommenttia:

  1. Tosi soman näköinen veranta! :)

    Ajattelin itsekin imuroida parvekkeen viikonloppuna ja ehkä sisustaakin sitä jollain tavalla. Siellä kelpaa sitten kesällä juoda kahvia! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana veranta <3 Niin kauniit väritkin. Ja vielä niin keväistä, ai että! Aurinkoista kevättä sinulle! :)

    VastaaPoista