perjantai 13. helmikuuta 2015

Utuista perjantaita


Happy Friday lovelies!

Home sweet home! Heti ovesta sisään tultuani hipsin vaihtamaan ylleni muhkean villaneuleen ja jalkaan vetäisin pehmeimmät collarit mitä kaapista löytyi. Kotimatkalla koukkasin vielä kukkakaupan kautta ostamassa valkoiset krookukset ja kirsikanoksia viikonlopun kunniaksi.

Ihanaa kun on perjantai! :)

Pari päivää takaisin sorvin äärellä yhdistettynä sitkeään flunssaan on vienyt mehut melko totaalisesti, joten viikonloppu on jälleen enemmän kuin tervetullut. Olo oli jo eilen hieman parempi, mutta tänään on taas huimannut ja heikottanut. Ensi viikolla painun kyllä lääkärin puheille jos ei olo ala helpottamaan. Jospa tässä vaikka alkaisi olla antibioottien paikka?!  Kovin mielellään en noita kuureja haluaisi syödä, ja harvoin on onneksi ollut tarvettakaan. Mutta nyt alkaa kyllä mitta olemaan melko täysi. Haluaisin kulkea kevättä kohti terveenä ja harrastamaankin olisi kiva päästä. Edellisestä salikerrastakin on vierähtänyt jo yli 4 viikkoa. Argh! 

Mä käperryn nyt sohvalle peiton alle ja laitan flunssaiselle silmätulehduspotilaalleni Lentsikat 2-elokuvan pyörimään. Voi kun tervehtyisimme pian!

Toivottavasti te olette välttyneet kaikilta taudeilta!

Mahtavaa viikonlopun alkua teille kaikille! :)2 kommenttia:

 1. Ihana neule! <3 Saisiko kuvaa niistä valkoisista krookuksista, alkoi kiinnostaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erika! Tuo neule on ihanan lämmin ja muhkea. Täydellinen kaveri kun on pieni (tai isompi) vilu. :)

   Ja jep, krookuksista tulee kuvaa kyllä. :)

   Poista