keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Pieniä hetkiä


Moikka!

Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää teitä antamistanne "flunssantappo"- vinkeistä eiliseen postaukseen! Kaikki erittäin kiinnostavia ja menevät kokeiluun jokainen! Kiitoksia ihanaiset! :)

Tänään on tältä erää viimeinen sairauslomapäiväni ja silmätulehdus on onneksi jo paranemaan päin. Flunssa tosin velloo kovana edelleen, ja olo on melko heikko. Eilen kävin ruokakaupassa ja hirveä kylmänhiki ja huimaus päällä koko ajan. Maanantaisella lääkärikäynnillä tosin selvisi, ettei tähän tautiin edelleenkään tarvita antibiootteja, joten ei auta kun antaa elimistön hoitaa hommat omalla painollaan. Huomenna on kyllä kuitenkin pakko yrittää jaksaa töihin. No, katsotaan miten siinä käy.

Flunssasta huolimatta arki rullaa eteenpäin suht normaalisti ja pikkumies on täynnä tarmoa ja iloa. Arki ja rakkaat ihmiset ympärillä auttavat jaksamaan ja antavat tukea jokapäiväiseen eloon. Joka päivä olisi kuitenkin tärkeää varastaa pieni hetki itselleen ja tehdä jotain mistä itse nauttii. Omalla kohdallani tämä merkitsi tänään kupillista kuumaa rooibosteetä, blogijuttujen suunnittelua, ja herkullista korvapuustia.

A small piece of perfection.

Pitääkin muuten joku kerta jakaa kanssanne tuo korvapuustien ohje! Tiedän kyllä että about kaikilta varmasti löytyy joku pullataikinan ohje, mutta ainahan sitä voi omansa jakaa jos joku siitä vaikka jotain hyötyisi tai jonkun vinkin saisi. :)

Noniin, mulla taitaa nyt olla treffit nenäkannun kanssa, joten se on moi!

4 kommenttia: