tiistai 3. helmikuuta 2015

Keittiö ilman verhojaAurinkoista tiistaita murut!

Tänään oli aivan pakko suunnata suoraan töistä lenkille koko poppoon voimin. Mikä ihana talvisää! Painava lumi koristaa jokaista pientä oksaa ja maisema on kuin suoraan sadusta. Kertakaikkisen kaunista!

Auringonpaisteen inspiroimana ajauduin lenkin jälkeen pienen siivousvimman kouriin, ja niinpä päätin tarttua agendalla roikkuneeseen keittiön verho-ongelmaan. Tämän tuloksena sain vihoinkin ruuvattua irti vuosia ikkunassa roikkuneet laskosverhot, jotka olivat tulleet tiensä päähän. Ikkunoiden sisäpinnat saivat samalla pienen pesun, ja kas, keittiö näyttää taas ihanan raikkaalta ja valoisalta!

Love it! :)

Ikkunat ovat nyt täysin paljaat, ja kaikki tuo ylimääräinen luonnonvalo on tähän vuodenaikaan enemmän kuin tervetullutta. Seuraavaksi voikin ihan rauhassa katsella uusia verhoja vanhojen tilalle. Valkoiset laskosverhot haluan jatkossakin keittiön ikkunoihin, mutta nähtäväksi jää minkälaiset. Tärkein kriteeri tulevissa verhoissa on kuitenkin se, että niissä täytyy olla tankokuja. Enää en suostu asentamaan yhtäkään seinään ruuvattavaa laskosverhoa! Niiden kanssa menee hermo ja niitä on äärimmäisen vaikea pestä.

Nyt jatkan vielä hetken keittiön putsausta ja sitten ruuanlaiton pariin.

Nautitaan valosta ja tästä ihanasta kevättalvesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti