torstai 1. tammikuuta 2015

Toiveita uudelle vuodelleTervetuloa vuosi 2015! 

Uuden vuoden merkitys on meidän kaikkien kohdalla hieman erilainen; on aika uusien mahdollisuuksien, haasteiden ja lupauksien. Monista uuden vuoden myötä tuntuu siltä, että elämä on suonut meille uuden mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä. Uusi alku. Tyhjä kanvas tavallaan. Ja mikäs sen mahtavampaa?!
Itsehän me loppujen lopuksi olemme oman onnemme herroja!

 No mitä uusi vuosi minulle sitten merkitsee? Itse toivon uudelta vuodelta onnea, terveyttä ja mahdollisuutta kehittyä ja kasvaa ihmisenä. Aikomuksenani on panostaa enemmän itseeni ja omaan hyvinvointiin ja jaksamiseeni. Se kun tuntuu tässä kiireisessä arjessa olevan se asia, josta liiankin usein luopuu kun tuntuu ettei aika millään enää riitä. Lisää omaa aikaa, ja eritoten aikaa pysähtyä. Tämä on investointi niin itseeni kuin perheeseenikin.

 Mitä blogiin tulee, niin toivon kovasti kasvua ja kehitystä tälläkin saralla, jotta voisin jakaa hyvää mieltä ja onnen hippusia teille vielä pitkään. Täällä siis sisustellaan ja ihastellaan kaikkea kaunista tänäkin vuonna. :)

Nyt haluaisinkin kuulla teiltä mitä toivoisitte blogilta tänä vuonna? Onko jotain uusia aihealueita joita haluaisitte käsiteltävän tai kenties jotain, mitä haluaisitte nähdä enemmän? :)

Tehdään yhdessä tästä blogivuodesta upea!

Hyvää Uutta Vuotta teille!

6 kommenttia:

 1. Toiveita ja haaveita on aina hyvä olla, ilman niitä kävisi elämä hieman jopa tylsäksi :) Mukavaa uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Tiedän tämän olevan lähinnä sisustusblogi, mutta olisi kiva joskus nähdä, millaisiin päiviin pukeudut; vähän sellainen päivän asu -postaus siis.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta! :) Pistetäänpä korvan taakse ;)

   Poista