maanantai 5. tammikuuta 2015

Näin pukeudun


Vaikka tämä onkin sisustukseen suuntautunut blogi, niin luokittelisin blogini silti lifestyle-kategoriaan. Tämä siksi, että täällä esintyy loppujen lopuksi paljon muutakin kuin pelkkää sisustusta. Tämän myötä olettekin toivoneet minun postaavan aina joskus jonkinlaisia "päivän asu"-kuvia.

Pitemmittä puheitta, tässä tulee nyt sitten blogin historian ensimmäinen, jonkinasteinen "ootd"-aiheinen postaus. Voi apua! :D

Päällä hyvin arkiset vaatteet, tregginssit ja jakkumainen neuletakki. "Näin poseeraat parhaiten"-tietoa minulla ei ole lainkaan, joten näytän luultavasti kokoani isommalta, eikä asentoni välttämättä ole kaikkein edustavin. Keltanokkaisuudestani kertoo myös se tosiasia, että tämä ylläoleva kuva oli ainoa julkaisukelpoinen n. 20 otetusta kuvasta. Hehe! :D

No, tässä minä joka tapauksessa olen, vikoine kaikkineen. Olen hyvin mukavuudenhakuinen mitä vaatteisiin tulee, ja materiaaleissa suosin puuvillaa ja pellavaa. Vaatekaappini sisältö koostuu lähinnä siisteistä basic-vaatteista ja muutamista hieman tyylikkäimmistä vaatekappaleista. Päivän kuvassa näkyvä kokonaisuus edustaa melko hyvin työpukeutumistani, ja kotona viihdyn parhaiten collareissa.

Että sellainen tyyppi täällä! :)

Oikein mukavaa uutta viikkoa teille!

8 kommenttia:

 1. Hih, kiitos tästä! :D

  Ihanat nilkkurit! <3

  VastaaPoista
 2. Kiva jakku - mistä se on? Täällä on toinen, joka ei mielellään ole kuvissa itse. Muutenkaan en oikein hallitse kuvan ottamista liikkuvista kohteista ;D Harvoin saan lapsistakaan kuvia, joihin olisin oikein tyytyväinen - aina jää suttuiseksi joku kohta. Nätti olet <3 ota vain lisää asukuvia =) mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo neulejakku on H&Mltä hankittu viime talvena. On muuten tosi lämmin ja ihana! :)

   Ja kiitos! <3

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, lisää vaan näitä :)

  VastaaPoista