maanantai 26. tammikuuta 2015

Jotain uutta vanhaaOlohuoneen kolmen istuttavan sohvan takana oleva seinä on ammottanut tyhjyyttään jo jonkin aikaa. Minun on ollut vaikea päättää haluanko seinälle ylipäänsä mitään, ja sitten taas pähkäillyt mitä siihen mahdollisesti haluaisin laittaa.

Ongelma piili lähinnä siinä, että seinässä oli muutama suurehko reikä vanhan tauluhyllyn jäljiltä, ja nämä häiritsivät silmääni aina kun katseeni niihin eksyi. Päättämättömyydestäni ärtyneenä lähdin sitten viikonloppuna ripustamaan reikien kohdalle paria vanhaa, yksinkertaisen kaunista taulua.  Puukehysten väri on juuri sama kuin meiltä löytyvien Laulumaan huonekalujen päällilevyt, ja puun sävy elävöittävät muutenkin tosi kivasti meidän tapaista, vaaleaa sisustusta. Aika näyttää haluanko tyhjää seinäpintaa, tai kenties jotkin muut taulut noiden tilalle, mutta tähän hätään tämä tuntui varsin hyvältä ratkaisulta. 

Mitä mieltä te olette? Oliko seinä kauniimpi tyhjänä vai taulujen kanssa? :)

Pirtsakkaa maanantaita!
Tällä viikolla ollaan jo helmikuussa!

 

9 kommenttia:

 1. Seinillä olevat asiat ( taulut tai hyllyt ) luovat kodikkuutta, joten olen taulujen kannalla :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat . Meilläkin pari tosi rumaa reikää jotka yritän parjhaani mukaan piilottaa. En tosin ole taulujen ystävä.meillä ne jotenkin vaan ei löydä paikkaansa. Sun taulut sopivat hyvin sinne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) En itsekään ole mitenkään erityisen ihastunut tauluihin, joten katsotaan miten käy! ;)

   Poista
 3. Mielestäni seinillä nimenomaan pitää olla tauluja, muuten on jotenkin kolkkoa... Itselläni on seinillä itse maalaamiani tauluja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Itse maalaamiasi tauluja. Olisi hienoa nähdä taulujasi :)

   Poista
  2. Hih. :D Jos ihan oikeasti haluat nähdä ne, käy kurkkaamassa blogistani muutama postaus, jossa olen esitellyt niitä: http://erikanelamaa.blogspot.fi/2013/11/esittelyssa-tauluni.html, http://erikanelamaa.blogspot.fi/2013/12/pari-taidetekeletta-lisaa.html, http://erikanelamaa.blogspot.fi/2014/06/uusin-tauluni.html ja http://erikanelamaa.blogspot.fi/2014/09/muistitikun-katkoista.html. Tässä on vielä pari muuta tekelettäni: http://erikanelamaa.blogspot.fi/2014/11/unisieppari-ja-kollaasi.html.

   Poista
  3. Hienoja ovat! <3 Pidän erityisesti tuosta naisen sivuprofiilista

   Poista