maanantai 12. tammikuuta 2015

Hello Monday!


Hiphei!

Mitä teille kuuluu tänä lumisen kauniina maanantaina? Täällä on viikko lähtenyt käyntiin hyvillä mielin, ja kotiinkin on tullut klikkailtua hieman kevätuutuuksia tuolta nettikauppojen syövereistä. Niistä lisää sitten kun saapuvat.

Tänään on muuten pakkaset taas paukkuneet -15 asteen kieppeillä, ja huomiselle onkin taas luvattu plussaa. Eikö olekin oudot nämä kelit? Yhtenä päivänä kovaa pakkasta ja seuraavana vesisadetta?! Ihan uskomattomia lämpötilan heittoja lyhyellä aikavälillä.

Päivän kuvattavana sai tällä kertaa toimia tuo blogissa aiemminkin vilahtanut, jo marraskuun alussa hankittu amaryllis. Miltei ehdin jo luopua toivosta mitä tähän yksilöön tulee, mutta näin se sitkeä odotus kuitenkin palkittiin, ja kaunotar on vihdoin puhkeamassa kukkaan. Mahtavaa!

Oikein hyvää uutta viikkoa teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Tuo kuva on hätkähdyttävän upea. Piti oikein pysähtymällä pysähtyä katsomaan sitä. Kuva on niin täynnä elämää. Ja rauhaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tästä kommentistasi Katarooma! Ihana kuulla! :)

   Poista
 2. Mikäs tässä on flunssassa ollessa... :/ Tosiaan jo perjantaina alkoi flunssan ensioireet tuntua, ja kotona olen ollut. Huomenna ajattelin palata kouluun, koska flunssa alkaa onneksi helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että...toivottavasti tauti on jo helpottanut! :) <3

   Poista