maanantai 29. joulukuuta 2014

Viimeisiä viedään ja arvonnan voittaja


 Nyt on kuulkaas niin, että meillä on pidetty joulukoristeet esillä tänä vuonna poikkeuksellisen pitkään. Täällä joulujutut otetaan tosiaan jo marraskuun puolella esille, ja ne on yleensä olleet tässä vaiheessa jo pakattu pois.

Tänä vuonna olen kuitenkin nauttinut joulun hengestä erityisen paljon, ja arvelen sen johtuvan tästä taivaallisen kauniista lumimaisemasta joka meitä ympäröi. Viimeistään uudenvuodenpäivänä aion kuitenkin siivota kaiken tämän ihanuuden pois, sillä kuten edellisessa postauksessa kerroin, on ajatukset jo ihanasti keväässä.

Nautitaan siis vielä pari päivää menneen joulun tunnelmasta, ja suunnataan sitten katseet kohti tulevaa uutta vuotta!


Vuoden viimeisen arvonnan voittaja on myös selvillä, ja arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä "Aidafoun". Onnea! Laitatko sähköpostia tännepäin niin saadaan upea lyhty matkaan kohti uutta kotia! :)

Kiitos Kaunis Cotolle palkinnon lahjoittamisesta, ja suuri kiitos kuuluu myös kaikille muille adventtiarvontojen sponsoreille! Ja onnea arvontojen voittajille vielä kerran!

Tämä päivä vietetään kyllä suurilta osin sisätiloissa lämmitellen, sillä ulkona on 20 astetta pakkasta! Huh! No, puuhellassa roihuu tuli ja kodissa vallitsee kaikin puolin lämmin tunnelma. Kohta voisi laittaa pyörimään yhden pojan joululahjaksi saamista lastenelokuvista ja käpertyä peiton alle kera kupillisen höyryävää teetä.

Oikein ihanaa uutta viikkoa teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mulla on tapana ottaa joulukoristeet pois loppiaisena. Tosin matot ja verhot annan olla vielä kevääseen asti.

  Munkaan suosikki ei ole näin kova pakkanen. Tosin tässä on se hyvä puoli, että viimeinkin pääsi sulattamaan pakkasen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pakkasen sulattaminen kävi itsellänikin mielessä, mutta enpä saanut aikaiseksi :D

   Poista
 2. Kiitos tuhannesti! Niin kaunis lyhty :)
  Laitoin sähköpostia.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin oli pakkasta aamulla 23 astetta, huhhuh!! Joulu lähtee täältäkin uudenvuoden päivänä vaikka tulikin vasta aatonaattona. Joulu on ihana mutta siihen kyllästyy pian, kevätmieli pulpahtaa pintaan...

  VastaaPoista