torstai 6. marraskuuta 2014

Olkkarin ikkunan valotähti


Ensilumi satelee hiljakseen maahan ja olohuoneen ikkunaa koristaa jo valkoinen valotähti. Tunnelmavalaistus on mielestäni pimeänä vuodenaikana lähes yhtä tärkeä kuin kynttilät, enkä koe tunnelmavalojen olevan mitenkään kytköksissä jouluun ja sen odotukseen. Meiltä löytyy valosarja talon jokaisesta huoneesta, ja joissain huoneissa niitä on enemmän kuin yksi. Makkarissa meillä palaa esimerkiksi led-valosarja isossa metallilyhdyssä yövalona vuoden ympäri. 

Mitä mieltä te olette valosarjoista, -tähdistä ym.? Otatteko ne esille silloin kun mieli tekee vai kuuluvatko ne mielestänne enemmänkin jouluun?

Tällä nautitaan kupillisesta kuumaa kahvia ja herkullisista taateliraakamakeisista. Nam!  

Oikein tunnelmallista ja lämpöistä torstai-iltaa!

10 kommenttia:

 1. On kyllä kaunista ja tunnelmallista! <3
  Tekisi mieli jo ottaa esille valot ja tähdet, mutta puoliso on toista mieltä. Ehkä tyydyn vielä hetken pelkkiin kynttilöihin tunnelmanluojina, mutta kovin kauaa en varmaankaan jaksa enää hillitä itseäni :)

  VastaaPoista
 2. En itsekään pidä kytköksissä moniakaan valoja jouluun. :-) Pallovalotkin ovat ympäri vuoden, väri vaihtuu vuodenajan mukaan :-) Kattovaloja en tykkää pitää päällä, joten tunnelmavalot ajaa asian :-)

  Tunnelmallista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, kattovalot päälle ihan vain jos on pakko! :)

   Poista
 3. Oon jo viritellyt valosarjoja, ne on niin kauniita tunnelmavalon luojia. En ajattele niitä jouluvaloina vaan lähinnä kaamosvaloina. :)

  VastaaPoista
 4. Niin kauniita kuvia <3 Itse otan valoja esiin fiiliksen mukaan, tuolla juuri postauksessani kerroin, että pallovalot ovat meillä ympärivuotinen juttu. Osan valoista jätän kyllä lähemmäs joulua, jos ovat selkeästi jouluiset vaihtoehdot. :)
  Mukavaa perjantaita! <3

  VastaaPoista
 5. Mulla on itselläkin valotähti, jota en tosin vielä ajatellut kaivaa esitellä. Ensi kuun alussa vasta ehkä on sen aika.

  VastaaPoista