lauantai 15. marraskuuta 2014

Odottava tunnelma verannalla


Meidän veranta on tällä hetkellä melko maltillisesti sisustettu, mutta tila huokuu silti selvästi odottavaa tunnelmaa. Pöytää koristaa pieni kuusi, jonka ympärille on kiepautettu pieni valonauha. Kuusen juureen on aseteltu sammalta, jonka joukkoon hyppää pian pienen pieni tonttu ja muutamat punaiset kärpässienet. Ikkunanlaudat täyttyvät hiljalleen kynttilöistä ja tuolin päällä lepäävä lampaantalja odottaa jo talven pulkkaretkiä. Enää lumi puuttuu.

Voi kun saisimme tänne etelään edes pienoisen lumipeitteen. Lumi on ainakin omalla kohdallani todella tärkeä joulun odotuksen tunnelmanluoja. Eilen satoi lunta ehkä puolisen tuntia, mutta eihän siitä ole enää jälkeäkään.

Joko teidän ympäristöänne koristaa valkoinen vaippa? 

Tunnelmallista lauantaita! Voikaa hyvin!

12 kommenttia:

 1. Hei, kaunis blogilöytö. Meillä keski-suomessa on ohuen ohut lumivaippa. Huomenna jos virittelisi ulos muutaman valon. Mukavaa lauantai-iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Oi joi kuonka kaunis tunnelma siellä onkaan 💗 kuinka ihana tuollaista on sisustaa 😊

  Ihanaa lauantai iltaa 😊

  VastaaPoista
 3. Onpas todella kaunis veranta! Meillä täällä Kuopiossa on ihan pieni kerros kevyttä lunta. Sekin tuo jo ihmeen paljon valoa. <3

  VastaaPoista
 4. Ei näy lunta täällä. :( Toivottavasti ei olisi kuitenkaan enää kaukana, koska sää on viilentynyt!

  Mietinkin tänään aiemmin, uskallanko laittaa vielä parvekkeelle tuolin päälle torkkupeiton vai jäätyykö se sinne.. Ilmeisesti sulla on kuitenkin kestänyt? :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit kuvat! <3 Meillä ei ole vielä nimeksikään lunta, sitä odotellessa.

  VastaaPoista