maanantai 24. marraskuuta 2014

Marraskuu keittiössä


Olen jo pidemmän aikaa kaivannut keittiön pöydälle uusia pöytätabletteja, ja muutaman vaihtoehdon joukosta päädyin lopulta näihin Tine K:n palmunlehdistä valmistettuihin tabletteihin. Laadukkaan oloiset tabletit on valmistettu Filippiineillä Abaca-kasvin lehdistä ja mikä parasta, nämä ovat läpimitaltaan 40cm, monet tabletit kun ovat auttamattomasti liian pieniä omaan makuuni.

Etsinnässä on lisäksi ollut valkoinen, pyöreä maljakko, ja ilokseni löysin samaisesta kaupasta myös tällaisen. Zenzan kauniissa maljakossa on todella upea pinta, ja isohkosta koostaan huolimatta se on myös ihanan kevyt. Tässä maljakossa pääsevät lähestyvän juhlakauden kukat taatusti oikeuksiinsa.

Nämä uutuudet löysivät kotiinsa ihanaisesta Selected by VeeraK- kaupasta, klik. Tästä nettikaupasta löytyy kaikkea kaunista niin pukinkonttiin kuin itsellekin.  Itse ihastuin erityisesti "Selected Christmas"- kategorian tuotteisiin.

Veera lahjoittaa yhteistyön merkeissä myös todella upean palkinnon blogissani arvottavaksi, mutta siitä lisää kun ensimmäinen adventtiarvonta starttaa viikonloppuna. :)

Hyvää maanantaita ja uuden viikon alkua teille kaikille!

8 kommenttia: