perjantai 31. lokakuuta 2014

Lokakuun Viimeistä Keittiössä


Lupailin tuossa jokin aika sitten, että tekisin postauksen keittiöstä aina kerran kuukaudessa. No, vaikka keittiöpostauksen tekeminen onkin ollut agendalla, niin havahduin sitten tänään siihen tosiasiaan, että nythän on jo lokakuun viimeinen! Todella nopeasti on mennyt tämä kuukausi, ja innolla odotan jo vuoden paria viimeistä kuukautta. Rakastan marras- ja joulukuuta!

Keittiö on saanut vähän uutta ilmettä pikkuesineitä siirtelemällä ja päivittämällä. Yleisilme ja värimaailma on kuitenkin edelleen tyyni ja seesteinen - juuri sellainen josta tykkään! Suurin konkreettinen muutos on varmaan se , että tässä kuussa aloimme lämmittämään keittiön hellaa päivittäin. Hella lämmittää oleskelutiloja mukavasti, ja on aivan ihastuttava tunnelmanluoja. Love it!

Nyt toivottelen teille mahtavaa viikonlopun alkua ja menen lisäämän puita hellan pesään.
Moikka!

10 kommenttia:

 1. Nuo puupinnat tuovat kivasti väriä muuten valkoiseen köökkiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erika! :) Tuota samaa olen ajatellut minäkin. Liika valkoinen luo turhan kliinisen tunnelman.

   Poista
 2. Kaunis keittiö teillä! Elävä tuli niin kodikas. Meilläkin aloitetaan leivinuunin lämmitys kunhan ilmat vielä vähän kylmenevät.

  VastaaPoista
 3. Rauhallinen ja ihana tunnelma keittiössänne! <3 Varmasti hellan lämmittäminen on ihan mahtava tunnelma <3

  Kaunista pyhä viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 4. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos vinkistä, pitää tulla kurkkimaan! :)

   Poista