keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Snow White

Kaunis kuin Lumikki.
Saanen esitellä: uudesti syntynyt peililipasto. 

Mieheni on viettänyt lipaston kimpussa monen monta tuntia huolellista työtä tehden, mikä todella näkyy upeassa lopputuloksessa. S on siitä erilainen kuin minä, että hänellä riittää kärsivällisyys tuollaiseen tarkkuutta vaativaan hommaan. Itse olen luonteeltani kärsimättömämpi, joten päätimme yhteistuumin että S tekee tämän työn. Ja minkä upean työn tekikään. Lipasto on henkeäsalpaavan kaunis!


Vanhan, punaruskean maalipinnan poisto Stripperillä vei oman aikansa. Tämän työvaiheen jälkeen lipasto kaikkine osineen maalattiin puolihimmeällä Helmi- kalustemaalilla neljä kertaa. Pieniin sivukaappeihin tilattiin uudet, kirkkaat lasit vanhojen tummanvihreiden tilalle. Tästä heinäkuisesta postauksesta näkee minkä näköinen lipasto oli hankintahetkellä, klik.  Ero entiseen on suuri, enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen.
Kiitos rakas!


Suloisen kirpeää syysaamua!

10 kommenttia:

 1. Voi, miten upea siitä tuli! Varmasti oli iso työ, mutta se kannatti ja ero entiseen on tosiaan valtava!

  Ihanaa syyspäivää! <3

  VastaaPoista
 2. Uskomattoman kaunis! <3 Nyt kelpaa lopputulosta ihailla :-) Sopii niin upeasti olkkariin ja uuden pöydän kaveriksi :-)
  Meillä on vähän samanlailla, tuunauksissa ym. itse niin kiirehdin mutta mies tekee niin tarkkaan ;-)

  Mukavaa syyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! Ihana tosiaan että sopii niin hyvin tuon pöydän kanssa yhteen. Love it! :)

   Poista
 3. Tuollaista minä haaveilen makkariin, ihana <3 Voisinpa napata kuvan omaan unelmien koti-aarrekarttaan :) Ja kyllä olet kaunis kuin Lumikki itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa ihmeessä! :) Ja voi kiitos, olipa kauniisti sanottu. Tämä päivä alkoikin oikein ihanasti tällä sinun ihanalla kommentillasi! <3

   Poista