torstai 4. syyskuuta 2014

Made By Zin Marokkolainen Tarjotinpöytä

Eilen kotiutui vihdoinkin kauan odotettu, uusi olohuoneen pöytä. Tämä Made By Zin:in  "Maroc"- tarjotinpöytä on House By F:stä, josta näitä saa tilattua kolmessa eri koossa, S  (60*50cm ) , M ( 76*50cm ) ja L ( 86*50 cm ). Tarjotinpöydät löydät täältä, klik.  Puisten taittojalkojen värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja musta. Itse pohdin pitkään valkoisen ja mustan välillä, mutta lopulta päädyin kuitenkin siihen tuttuun ja turvalliseen valkoiseen. Ja onneksi päädyinkin, sillä se on täydellinen juuri meidän olohuoneseen!

 

Uusi pöytä on vallan mainio valinta meidän pienehköön olohuoneeseen, sillä sen voi helposti nostaa sivuun jos kaipaa huoneeseen lisää tilaa. Pöydän pyöreä muoto ja ilmava rakenne antavat myös huoneeseen paljon avaramman vaikutelman kuin tuo entinen, iso ja kompakti pöytä. 

Aluminisessa tarjottimessa on upea kuviointi, ja pöydät tehdään käsin Marokossa pienten paikallisten valmistajien toimesta. Myös puisissa taittojaloissa on todella kauniit kuviot.

 

 
 


Oi oi, nyt on kyllä tapahtunut totaalinen rakastuminen.
Olen äärettömän tyytyväinen tähän uuteen hankintaan, ja tämä ihanuus tulee varmasti näkymään blogissa melko usein lähitulevaisuudessa. Seuraavaksi aion tuon perennapenkistä poimimani maksaruohokimpun väristä inspiroituneena vaihtaa olohuoneen tyynynpäälliset. Siitä lisää myöhemmin!

Mahtavaa torstaita teille!


* postaus toteutettu yhteistyössä House By F- kaupan kanssa*
2 kommenttia:

  1. Aivan ihana pöytä. Minkä kokoinen tämä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Leena! Tämä on se keskikokoinen pöytä, mutta valitettavasti liikettä, josta tämä aikanaan tilattu, ei ole enää olemassa enkä tiedä myykö kukaan Suomessa tätä merkkiä. :/

      Poista