tiistai 12. elokuuta 2014

Muutosta Ilmassa

Täällä blogissa puhaltavat jälleen muutosten tuulet, ja niiden myötä siirryn takaisin bloggeriin bloggaamaan. Syy tähän muuttoon on se, että minut kutsuttiin mukaan Indiedays Inspiration VIP- joukkoon, enkä voinut kieltäytyä niin mahtavasta tarjouksesta. Ihan huippua!
Aikani Casa:ssa on ollut melko lyhyt, mutta silti mukava ja opettavainen. Casassa on todella mahtava porukka ja yhteishenki, joten kiitos teille kaikille Casan kanssabloggaajille tästä ajasta!Informoin teitä blogin muutosta tarkemmin myöhemmin. Halusin kuitenkin jakaa kanssanne tämän mukavan uutisen ja toivon teidän iloitsevan tästä kanssani. Teitä lukijoita onkin nykyään melkoinen määrä, joten kiitos teille tästä mahtavasta seikkailusta josta on tullut minulle äärettömän tärkeä. Teidän kanssanne tätä polkua on hyvä tallustaa. Olette mahtavia! 

 Yöllä satoi paljon vettä ja tästä päivästä näyttää pitkästä aikaa tulevan pilvisen harmaa. Pojan kummitäti tulee pian kylään ja huomenna onkin edessä tosi jännittävä päivä, sillä menemme ensimmäistä kertaa tutustumaan pikkumiehen tulevaan päiväkotiin. Taitaa äitiä jänskättää enemmän kuin poikaa! 

Oikein mahtavaa tiistaita teille jokaiselle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti