perjantai 1. elokuuta 2014

Mökkiviikko ja Valaistuminen

Olen kokenut valaistumisen. Ainakin jonkinmuotoisen uudelleen valaistumisen ja erittäin vahvan sellaisen. Ymmärsin menneen vuokramökkiviikon aikana kaipaavani veden äärelle enemmän kuin koskaan ja unelmoivani pysyvästä asumisesta vesistön rannalla.
Ne jotka ovat seuranneet blogiani alusta asti muistavat ehkä että olen viettänyt lapsuuteni järven rannalla. Kaipaan lapsuudenkotiani tällä hetkellä enemmän kuin koskaan, vaikka olenkin tähän asti ollut oikein tyytyväinen "kuivan maan"- asumiseemme. Mökkiviikon aikana jokin muuttui, syvälle haudatut tunteet heräsivät, ja sieluuni syttyi toivon kipinä. En ole kokenut samanlaista sisäisen rauhan tuntua sen jälkeen kun istuin viimeisen kerran lapsuudenkotini rannalla jättäen sille sydäntäraastavat hyvästini. Hyvästien jälkeen olen yrittänyt toistaa itselleni, että nämä ovat vain maallisia asioita, eikä niillä loppupeleissä ole merkitystä, mutta ei se elämä valitettavasti ole niin mustavalkoista. Jätin 10 vuotta sitten jäähyväisten myötä palan itseäni lapsuudenkotini rannalle,  joten voitte kuvitella että koin tuolla meren äärellä todella vahvoja tunteita. Rauhan ja seesteisyyden kaipuuni on tullut tutuksi myös täällä blogissa, ja nyt unelmoin kodista järven tai meren rannalla. Tällä hetkellä kaipuu on niin vahva, että voisin muuttaa vaikka pieneen mökkiin.

Tulipa syvällistä tekstiä. En yleensä pura tänne blogiin omia tuntemuksiani tai pohdi syvällisiä asioita, mutta tämä aihe on niin tärkeä, että se koskettaa ihan kaikkea, myös blogia. Katsotaan siis mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja toteutuuko unelmani jonain päivänä. Unelmia pitää aina olla!

Tänään ohjelmassa erittäin arkista ruokakauppareissua, pyykinpesua ja sen sellaista. Lomaa jäljellä yli kolme viikkoa, joten mikäs tässä ollessa! Ihanaa!

Palaillaan pian! Akut on ladattu ja intoa löytyy taas kaikenmoiseen.

Voikaa hyvin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti