lauantai 23. elokuuta 2014

Irislights Arvonta

Irislights pallovalot ovat varmasti monelle tutut. Kyseessä ovat siis käsintehdyt, upeat pallovalot joita löytyy monissa kauniissa väreissä ja valittavana ovat 20 tai 35 pallon valot. Meidän olohuoneestamme löytyy "Pure White"- valosarja ja pojan huoneessa toimivat yövalona "Blueberry"- pallot. Haluaisin myös makuuhuoneeseen yhdet valkoiset valot talveksi, sillä nämä ihanuudet ovat niin kauniita tunnelmanluojia.

Viikonlopun ja hämärtyvien iltojen kunniaksi on aika käynnistää blogin ensimmäinen syysarvonta, jonka palkintona on Design West:in (klik) tarjoamat vapaavalintaiset Irislights- pallovalot 20 pallolla.

EDIT: ARVONTA PÄÄTTYNYT

Arvonnan säännöt:

- 1 arvan saat kertomalla mitkä Design West- verkkokaupan valikoimasta löytyvät 20 pallon Irislights- pallovalot valitsisit jos onnetar sinua tässä ihanassa arvonnassa suosisi. Valikoima löytyy täältä, klik.
- 2 arpaa saat tykkäämällä Design West:in (klik) ja blogin (klik) Facebook- sivuista.
- 3 arpaa saat linkittämällä arvonnan omaan blogiisi tai Facebook-sivuillesi julkisesti ( lisää kommenttiisi linkki, josta selviää arvonnan linkitys omaan blogiisi tai Facebook-sivuillesi). Linkitykseen voit käyttää ylläolevaa kuvaani.
Ilmoitathan kommentissasi monellako arvalla olet mukana tavoittelemassa palkintoa!
Jos voittaja ei vastaa hänelle lähetettyyn sähköpostiin 7 päivän sisällä, arvotaan uusi voittaja. Antakaa siis sähköpostiosoite, josta teidät todellakin tavoittaa.
Arvonta on voimassa 31.8.2014 asti.
Onnea arvontaan!
 

* postaus toteutettu yhteistyössä Design West:in kanssa *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti