tiistai 19. elokuuta 2014

Elokuu Keittiössä

Heipparallaa murut! Mitä teidän tiistaihin kuuluu? Täällä vietetään vauhdikasta tiistaita kun pikkumiehen serkku on meillä kyläilemässä ja pojat leikkiä temmeltävät tuolla alakerrassa. Luksusta minulle tosin, sillä saan chillailla hetken ihan omassa rauhassa täällä meidän yläkerran makkarissa sillä aikaa kun mies veljineen kaitsee jälkeläisiämme. Täydellinen hetki bloggaamiselle siis!

Fiilis on tällä hetkellä muutenkin aivan mahtava, ja intoilen tulevasta syksystä ja sen myötä palaavista arjen rutiineista ja kaikista uusista, mukavista jutuista joita on luvassa. Blogin muuttokin on pian edessä, ja 16.9.2014 alkaen Melissa's Take on Life palaa takaisin bloggeriin ja liittyy Indiedaysin Inspirationiin. Vanha blogi on tällä hetkellä vielä suljettuna yleisöltä, mutta alkuperäinen blogi melissastakeonlife.com on edelleen olemassa ja avataan teille lukijoille 15.9.2014 jälkeen.

Keittiön tämänhetkinen tunnelma on edelleen kesäisen kepeä, vaikka pientä syksyistä fiilistä onkin jo havaittavissa. Huone kylpee vielä mahtavassa luonnonvalossa, joka inspiroi kerta toisensa jälkeen tarttumaan kameraan. Kuvien kautta sitä suven ihanaa valoa pääsee purkittamaan edes jollakin asteella pitkän talven varalle, ja näihin kesän otoksiin on aina yhtä mukava palata kun talven pimeys tuntuu kovinkin vallitsevalta.

Sisustusintoni alkaa jälleen heräämään eloon lämpimän kesän jäljiltä ja jokasyksyinen pesänrakennusvaihe pamahtaa takuuvarmasti päälle viimeistään säiden viilenyttyä. Moni ilta onkin jo vietetty netissä sisustusliikkeiden kuvastoja pläräillen ja lehtien parissa tunnelmoiden. Kukkaroni onneksi sisustan tätä nykyä harkitummin, eikä varsinkaan impulssiostoja tule tehtyä enää paljoakaan. Kuten olen ennenkin maininnut, niin pyrin välttämään hirmuista tavarapaljoutta ja sen myötä uudet hankinnatkin ovat tarkkaan harkittuja. Olohuoneeseen kotiutuu kylläkin pian uusi sohvapöytä josta olen unelmoinut jo jonkin aikaa. Ihanaa!

 Tämä meidän nuorempi koiraneiti taitaa nauttia valokuvattavana olemisesta, sillä hän tuntuu jostain syystä aina päätyvän näihin keittiöstä otettuihin kuviin. Honey rakastaa emäntänsä tavoin tuota ikkunoista tulvivaa valoa, ja hakeutuukin usein johonkin valoisaan paikkaan nokosille. Suloisuus!

Pirtsakkaa tiistaita teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti