torstai 7. elokuuta 2014

Elokuista Olohuonetta

Olohuone on tällä hetkellä melko riisutussa tilassa. Olen poistanut huoneesta Annon "Pandora"-maton kesän ajaksi, jolloin kauniista lattiastakin nauttii ihan eri tavalla. Koko huone tunutuu paljon valoisammalta kun lattialla ei ole mattoa. Olen toisaalta pitänyt Pandorasta kovasti, joten se tekee kyllä paluun olohuoneen lattialle hieman syksymmällä.

Olen edelleen yhtä rakastunut lattiaamme kuin vuosi sitten kun mies sen asensi. Lattia on kestänyt hyvin ja se sopii sisustukseemme täydellisesti. Valitsisin saman lattian tänäkin päivänä. Ai että miten paljon tykkäänkään tuosta laminaatista!

Kuten ehkä huomasitte niin olohuoneessa ei tällä hetkellä myöskään ole sohvapöytää, sillä huone odottaa uutta pöytää. Siitä lisää heti kun uusi ihanuus kotiutuu. En malttaisi odottaa!

Tänään on vuorossa hieman hemmottelua, sillä pääsen kampaajalle nauttimaan. Edellisestä kerrasta onkin kulunut muutama kuukausi, joten tyvikasvu on melkoinen. Kampaamokäynnistä tulee juttua myöhemmin, katsotaan mitä se taitava Birgit tällä kertaa keksii. Can't wait!

Ihanaa tostaita blogistania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti