lauantai 12. heinäkuuta 2014

Teehetki Verannalla

Oi mikä ihana, rento lauantai! Ollaan nukuttu pitkään ja otettu ihan rauhallisesti koko perhe. Illemmalla tiedossa lisää chillaamista hyvän elokuvan parissa. Ajattelin valmistaa iloksemme myös herkullisia ja nopeita mikrokuppikakkuja. Niistä lisää joku toinen kerta! 

Nautin tänään iltapäiväteen verannalla ja lueskelin uutta "Drömhem och Trädgård"- lehteä jossa törmäsin aivan ihanaan kotiin, ja mikä hauskinta, talossa asuvan yrittäjänaisen sisustusajatukset vastasivat kaikin puolin täysin omiani. Tuntui jollain tavalla oudolta lukea tuota artikkelia, sillä olisin itse voinut lausua nuo samaiset jutut. Aivan kuin olisi lukenut omia mietteitään. Nainen puhui esimerkiksi siitä, miten kauneus piilee mitä yksinkertaisimmissa asioissa, ja miten täydellinen ei oikeasti ole täydellistä. Ympäröivän sisustuksen täytyy olla melko riisuttu, jotta näkisimme yksinkertaisten asioiden, kuten metsästä löydetyn oksan kauneuden. Jos ympärillä on liikaa esineitä, emme lopulta näe yhtään mitään ja kodista loppuu tavallaan happi. Juuri näin kävi omalla kohdallani jokunen vuosi taaksepäin. Olin kerännyt kotiini paljon kauniita tavaroita, mutta lopulta tuli seinä vastaan, enkä tuntunut saavan henkeä omassa kodissani. Nykyään pyrin sisustuksessani seesteisen ja rauhallisen kotoisaan tunnelmaan.

Once again: Less is more.

Verannallamme leijailee myös vieno, vastapestyn maton tuoksu kiitos rakkaan mieheni. Mäntysuovan tuoksu kuuluu kesään yhtä vahvasti kun aurinko, mansikat ja lomailu. Ihanaa!

Suloista lauantaita teille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti