sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Oman Elämäni Aakkoset


Sain taannoin ihanaiselta Suskilta "Huvikumpu Living"- blogista hauskan haasteen, jossa postauksen otsikon mukaisesti bloggaaja luettelee oman elämänsä aakkoset. Itse en yleisesti kovinkaan syvällisiä tänne kirjoittele, joten ehkäpä tämän haasteen myötä teille paljastuisi jotakin uutta blogin taustalla häärivästä naisesta. Kenties.


 


A: Aamu. Olen todellinen aamuihminen joka rakastaa sekä arkisia että viikonloppujen rauhallisia aamuja. Aamukahvit pihalla ja varpaat aamukasteen kostuttamassa vehreässä ruohossa. Parhautta!

B: Blogini. Rakas blogini. Bloggaaminen on vienyt täysin mennessään ja tuonut mukanaan niin paljon mukavia asioita. Mahtavaa kun pääsee toteuttamaan itseään tällä tavalla, ja ihan huippu tyyppejäkin olen tämän harrastuksen myötä tavannut.

C: Casablogit. Blogini uusi virtuaalikoti. Portaali täynnä upeita sisustus- ja lifestyleblogeja. Mahtavaa päästä tähän joukkoon mukaan!

D: Damejeanne. Olen etsiskellyt kaunista, vanhaa damejeannea jo pidemmän aikaa. Sellaiselle on jo paikkakin valmiina olohuoneessamme.

E: Elämä. Arvostan elämää ja olen onnellinen että saan elää juuri sitä elämää joka minulle on suotu. Vaikka elämään mahtuu vastoinkäymisiäkin, niin en vaihtaisi omaani mihinkään. Kulkemani matka on nimittäin tuonut minut juuri tähän missä nyt olen, ja tässä on hyvä olla.  
F: Fiilistely. Olen tunneihminen ja teen asiat tunteella. Fiiliksen mukaan mennään päivittäin, vaikka osaan kyllä kuunnella sitä järkeäkin. ;)

G: Game of Thrones. Todella upea ja laadukas sarja. Suosittelen katsomaan mikäli ette ole vielä tutustuneet.

H: Hiljaisuus. Pienen lapsen kiireisenä, työssäkäyvänä äitinä hiljaisuus todella ON kultaa. Miten ihanaa onkaan saada viettää hetki täydessä hiljaisuudessa. Oli se sitten se lyhyt hetki aamulla ennenkuin talon asukit heräävät uuteen päivään, tai arkinen suihkuhetki. Kultainen hiljaisuus.

I: Instagram. Vierailen päivittäin instassa, vaikka oma aktiivisuus kyseisessä sosiaalisessa mediassa on ollut melko olematonta.

J: Jaffa. Rakastan jaffaa! Tuo keltainen, kupliva juoma on niin hyvää! En tosin juo virvoitusjuomia kovinkaan usein.

K: Karvakamut. Eli meidän ihanat Australianpaimenkoirat. Mamman mussukat, suloiset kaverukset Ronja ja Honey.  
L: Lumi. Hetkittäin huomaan kaipaavani talvea ja lunta vaikka olenkin täysin haltioissani orastavasta kesästä. Kaikki vuodenajat ovat kauniita.

M: Mansikka. Odotan kovasti kesän mansikkasatoa. Täydellisessä maailmassa kotimaisia mansikoita saisi tuoreeltaan joka päivä.

N: Nauru. Meidän perheessä nauretaan paljon ja äänekkäästi.

O: Onni. Onni on tässä ja nyt. Mikään ei ole itsestäänselvää.
P: Pappagallo. Maailman herkullisin jäätelö! Nam!

R: Rakkaus. Jotain ainutlaatuista. Saada rakastaa ja tulla rakastetuksi.

S: Sininen. Käytän sinistä aksenttina sisustuksessa ja pidän kyseisestä väristä myös vaatteissa.

T: Tine K. Tutustuin juuri Tinen syyskuvastoon, eikä tanskatar pettänyt tälläkään kertaa. Syksyn ja talven "The Dust Collection" on todella inspiroiva kokoelma ajattomia ihanuuksia.
U: Uni. Rakastan nukkumista ja omaa sänkyämme. Makoilen itse asiassa sängyssä nytkin ja bloggaan muutenkin usein sängyssä maaten.

V: Valkoinen. Sisustuksemme pääväri ja ihana väri kaikin puolin.

Y: Ylpeys. Kanna itsesi ylpeydellä. Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet.

Ä: Äitiys. Olen ennen kaikkea äiti. Lapseni on minulle tärkein asia maailmassa.
Ö: Öööö....tähän en nyt millään kesksi mitään fiksua. Kuten ehkä huomasitte, jätin pois myös kirjaimet Q, X ja Z, sillä en keksinyt niihinkään mitään järkevää.

Tässähän oli haastetta kerrakseen! Huh! Toivottavasti jaksoitte lukea akkoseni. Tyylini mukaisesti vastaukseni olivat lyhyitä ja ytimekkäitä. Pyrin omassa bloggaamisessani siihen, että teksti tukisi mahdollisimman huvin postauksen runkoa, joka koostuu ottamistani valokuvista. Tavoitteenani on alusta asti ollut visuaalinen ja kuvapainoitteinen hyvän mielen blogi. Toivottavasti olen onnistunut pyrkimyksessäni. :)

Nyt raparperipiiraan pariin ja sitten odotellaan vieraita saapuvaksi. Ihana sunnuntai!

Voikaa hyvin ja iso virtuaalihali teille kaikille. Olette tärkeitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti