maanantai 3. maaliskuuta 2014

Uusi Viikko ja Valkoiset Helmililjat

Tervehdys ja mukavaa maanantaita! Itse starttaan uuteen viikkoon makaamalla kotona flunssan kourissa, eli agendalla lepoa, lepoa ja lisää lepoa. Ulkona on synkeän harmaata ja lunta sataa. Täydellinen sää sairastamiseen siis, mutta en valita. Blogiani pidemmän aikaa seuranneet lukijat tietävätkin jo periaatteeni: "Elämä ei aina hymyile, mutta minä olen siitä huolimatta päättänyt hymyillä". :)

Helmililjat viihtyvät jo erinomaisesti verannallamme, vaikka olen kyllä varmuuden vuoksi nostanut ne yöksi sisätiloihin. Täällä etelässä ollaan nimittäin käyty jonain öinä ihan kunnolla miinuksen puolella, vaikka lunta ei paljoa enää olekaan ja päivisin on ollut vuodenaikaa nähden harvinaisen keväistä.

Suloisen keväistä viikkoa teille ihanat lukijani ja sydämellisesti tervetuloa blogini uusille lukijoille!

Pus pus!

18 kommenttia:

 1. Parantumista kovasti ♡ ja ihana laus jolla porskutat eteenpäin :-)

  Niin kauniit kukat ja kuvat :-)♡ helmililjat jaksaa ilahduttaa :-)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Nuo helmililjat ovat kyllä niin nättejä kukkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! ❤ Helmilijat ovat tosiaan aivan helmiä! ;)

   Poista
 3. Pikaista paranemista ! Ihanalta täyttää verannallasi, valkoiset helmililjat on niin ihania, tai yleisesti ottaen kaikki kukat tällä hetkellä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuija! ❤ Pikkuhiljaa tulee tuonne verannalle lisää viherasukkeja, kunhan säät sallivat eikä enää tarvitse yöpakkasia pelätä.

   Poista
 4. Ei se elämä aina hymyilytä, mutta onneksi on kauneutta ympärillä. Sitä vain kuin huomaamatta alkaa hymyillä kun ympäirlleen kattelee. Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 5. No sullahan on nyt noita valkoisia helmilijoja joista haaveilin, toivottavasti minäkin löydän niitä jostain, tosi kauniit! Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin nämä pienestä paikallisesta kukkakaupasta. Ajettiin autolla ohi ja hidastettiin vauhtia risteykseen tultaessa ja siinä kaupan ulkopuolella niitä oli! Huudahdin miehelle että stop, ja hyppäsin autosta ulos. :D

   Poista
 6. Oi mistäs olet valkoisia löytänyt? :) Ite en oo löytäny muualta kuin Ikeasta koko helmililjoja! :D tulee kalliiksi niiden hakureissut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienestä paikallisesta kukkakaupasta bongasin nämä. Valkoisia on vaikeampi löytää. Sinisiä olen ostanut usein ihan Lidlistäkin ;)

   Poista
 7. Pikaista paranemista, ihania, herkkiä kuvia jälleen <3

  VastaaPoista
 8. ihanat kukkaset! <3 Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 9. Näistä kuvista tuli niin hyvä mieli ja keväinen olo...

  VastaaPoista