keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Blogijuttuja ja Instagramia

Iltaa blogistania! Ajattelin tehdä postauksen bloggaamisen käytännön asioista, ja esitellä teille tämänpäiväisen bloggauspisteeni, joka sijaitsi tällä kertaa keittiön pöydän äärellä. Keittiöön tuli iltapäivällä niin ihanasti valoa, että päätin jäädä läppärin ja kahvikuppini kanssa siihen kirjoittelemaan. Läppärillä bloggaamisessa on tietenkin se ylellisyys, että blogata voi periaatteessa ihan missä tahansa. Suosikkipaikkani bloggaamiseen onkin yleensä sohva tai iso sänkymme, mutta välillä vaihtelu virkistää, ja tänään keittiö tuntui täydelliseltä paikalta.Vaikka bloggaamisen työkalut ovatkin yleisesti katsoen teknisiä laitteita, niin käytän apunani myös kovakantista muistikirjaa, johon kirjaan kaikki ideat ja muut tärkeät blogiin liittyvät asiat. Suosikkikyniäni ovat ehdottomasti Tine K:n "Stylo"-silkkikynät, joita minulta löytyy eri väreissä.Innostuin perustamaan blogille myös tilin Instagramiin nyt kun ostin itselleni uuden nettikännykän. Uuden luurin tärkeimpänä vaatimuksena oli tällä kertaa mahdollisimman laadukas kamera. Omalla kohdallani homma menee niin, että minulla on aina kaksi puhelinta, yksi puhumista ja tekstaamista varten ja toinen ns. huvipuhelin, jolla surffaan netissä ja räpsin kuvia. Kyllästyin jokunen vuosi totaalisesti siihen, kun älypuhelin oli koko ajan laturissa kiinni eikä kerta kaikkiaan kestänyt sekä kovaa käyttöä että kaikkien sovellusten pyörittämistä. Näin jälkeenpäin olenkin kuullut monen muunkin päätyneen samaan, kahden puhelimen ratkaisuun. Oikein käytännöllinen ja toimivat ratkaisu.Uusi puhelin on tyylikäs sellaisenaankin, mutta hankin siihen kuitenkin varmuudeksi suojakuoren. Suosikiksi valikoitui musta bling- kuori, johon on upotettu kirkkaita "timantteja". Me like! :)

Puhelimella kuunnellaan myös ahkerasti musiikkia, ja etenkin tämänhetkistä suosikkiani, nimittäin Daughtry:n "Baptized"-levyä. Kertakaikkisen loistava platta!


Pitemmittä puheitta, tervetuloa siis seuraamaan blogia myös Instan puolelle, jonne pääset suoraan blogin sivupalkin kuvakkeesta ja tästä, klik.

Nyt iltapuuhien pariin. Oikein mukavaa iltaa teille kaikille!

 ❤

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa kun tulit instaan :-) oon niin koukussa siihen:-) stella vanilja löytyy siis myös sieltä :-) tulempa heti seurailemaan blogiasi sinne :-)

  Aurinkoista päivää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä laittaa että samaisella kynällä tulee kirjoitettua myös kirjaan blogi juttuja :-)

   Ihanaa, löysin kun löysinkin instasta sinut! :-)

   Poista
 2. Voi mun pitäs myös tuota instaa alkaa opetteleen :) Ihanan näkönen bloggauspaikka <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis bloggauspaikka. Täytys hankkia ensin sellainen puhelin, jotta pääse Instaan :D

  VastaaPoista