lauantai 2. marraskuuta 2013

Kahden vaiheilla

Dalbon tilalla vietetään tänään rokulipäivää. Mies on flunssassa ja itseäni suoraan sanoen ihan vain laiskottaa. Loikoilenkin parhaillaan sängyssä ja ulkona sataa vettä kaatamalla. Kuinka ihana onkaan käpertyä peiton alle lepäämään sillä aikaa kun muksu nukkuu päikkäreitä?! Parhautta! :)


 Tässä sängyssä makoillessani ehdin myös pohtia juuri alkaneen kuukauden juttuja, ja olen pahasti kahden vaiheilla mitä tulee yhden lauantain ohjelmaan. Postissa tuli nimittäin kutsu Indiedays Bloggers' Inspiration Day - tapahtumaan. Kovasti haluaisin tuohon tapahtumaan osallistua, mutta toisaalta olen jo kuukausia sitten ilmoittautunut kiinnostavalle valokuvauskurssille joka ajoittuu juuri samaiselle päivälle. Valokuvaaminen on intohimoni, ja myös bloggaamiseni peruspilareita. Haluan kehittyä valokuvaajana blogin, mutta myös itseni takia. Indiedays:in tapahtumassa taas pääsisin verkostoitumaan ja tutustumaan muihin bloggaajiin. Mitä sinä tekisit jos olisit minun kengissäni? :)


En ole tainnut esitellä teille meidän makuuhuonetta aikaisemmin. Johtuu varmasti siitä, että suuressa huoneessa hyvin pitkälti vain nukutaan, eikä siellä ole sängyn, yöpöytien ja liinavaatekaapin lisäksi muita kalusteita. Toisaalta olen erittäin tyytyväinen tilaan, sillä haluan makuuhuoneen sisustuksen pysyvän melko yksinkertaisena. Meidän makuuhuoneet ovat myös yläkerrassa, joten vieraat näkevät tämän tilan erittäin harvoin. Talon keskikerros taas on omistettu yhdessäololle, ja siellä sijaitsevat veranta, eteinen, keittiö, olohuone ja pojan leikkihuone. Kellarissa on varasto, kodinhoitohuone, takkahuone, pukuhuone, kylpyhuone ja iso sauna.

Tuossa kuitenkin pari kuvaa makkaristamme. Sängyn ilme on yleisesti melko huoleton ja seuraavaksi ajattelinkin tilata meille uudet pellavapussilakanat. Pellava on niin ihanan pehmeää!

Rauhallista Pyhäinpäivää teille kaikille!

Melissa


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos Marianne! Juuri tuota levollista tunnelmaa tavoittelen aina :)

   Poista
 2. Kaunis makkari :) Itsekin mietin, että jos laittaisi tilaukseen pellavalakanat :)

  VastaaPoista
 3. Valitsisin valokuvauskurssin, se on hyödyllisempi, kun asiaa alkaa kunnolla pohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut Erika, päädyin tuohon lopputulokseen itsekin :)

   Poista
 4. Löysin tänne sisustushullujen kautta ja jään lukijaksi. Tervetuloa myös minun blogiini koti aurorassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Johanna! Ihanaa että löysit tänne :)

   Poista
 5. Moikka moi, kurkkaas blogiin. :)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa päivää Melissa, blogissani on sinulle haaste tänään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suski haasteesta, yritän käydä sen kimppuun tässä joku päivä ;)

   Poista
 7. Oi tuletko blogitapahtumaan? Minunkin sähköpostini tuli kutsu ja olin siitä kyllä todella otettu ja iloinen. :)
  Sinulla on kyllä todella kauniita kuvia, oikein tunnelmallisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Jenna! :) En taida tulla blogitapahtumaan, pitkällä tähtäimellä tuo valokuvauskurssi on kyllä kannattavampi. :)

   Poista