torstai 31. lokakuuta 2013

Luonnon inspiroimana

Viikonloppu lähestyy ja täällä etelässä nautitaan jälleen kerran sateisen harmaasta säästä. Olisihan se kevyt lumipeite ihanan piristävä, mutta minulle kelpaa kyllä tämäkin. Kuten varmasti olette huomanneet, en ole valittavaa tyyppiä! ;) Nautin kaikista hienoista vuodenajoistamme; kevään herkkyydestä, kesän elinvoimaisuudesta, syksyn kirpeästä värikylläisyydestä ja talven jäätävästä valkeasta.

Suomen kaunis luonto inspiroi minua monimuotoisuudessaan mutta toisaalta myös yksinkertaisuudessaan ja ammennan tätä inspiraatiota myös sisustuksessa. Pari kuusenoksaa ja muutamat kävyt omalta pihalta taisivatkin nyt käynnistää joulun odotuksen täällä meidän pienellä Dalbon tilalla. Seuraavaksi laitan joulutähden ikkunaan ja käyn poimimassa sammalta ja jäkälää talven istutuksia varten.


Nyt toivotan sinulle mukavaa torstaita, kaivan esiin muutaman vanhan joululehden ja käperryn sohvalle fiilistelemään. Kuppi glögiä voisi myös maistua. :)


Melissa

14 kommenttia:

 1. Ompas hauska keksintö nuo kävyt sisustuksessa! Kävin itse hakemassa metsästä semmoisen sisustusoksan, jos haluat käydä kurkkaamassa:)

  VastaaPoista
 2. Yksinkertainen on usein kaunista :) Ihanaa lähestyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Luonnosta löytyy kyllä ne parhaat taideteokset. Todella kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia :-) luontoa on mukava tuoda sisälle, ihana elementti :-)
  Meilläkin on viime viikolla haetut kävyt nyt kivasti auennut :-)

  Mukavaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! ♡ Parhainta viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 5. Ihanalta näyttää tuo yksinkertaisuus. :)
  Mää ruukaan myös säästää vanhoja joululehtiä ja sitte ennen joulua kaivan ne esille, jotta niitä voi vähän väliä lueskella ja fiilistellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! :) On se ihanaa selailla niitä joululehtiä vuosi vuoden perään ♡

   Poista
 6. Kauniita kuvia! Käpysistä tulikin mileen, että mun keräämät kävyt on vielä pussissa pihalla. Täytyykin muistaa tuoda ne sisälle kuivumaan.
  Minulla on iso pino vanhoja joululehtiä tallessa. Osan olen jo tuonutkin olohuoneeseen. Mukava niitä lueskella ja fiilistellä :)

  VastaaPoista