perjantai 20. syyskuuta 2013

Valokuvaukselle omistettu viikonloppu ja kukanoksia olohuoneen pöydällä

Perjantai ja viikonloppu - aina yhtä mukavaa, oli luvassa sitten paljon ohjelmaa tai pelkkää kotoilua. Meillä mies on tämän viikonlopun matkoilla, joten olen todella iloinen että sain äitini tänne avukseni. Huomenna suuntaan kahden päivän valokuvauksen intensiivikurssille, jonka ei onneksi olettaisi olevan mitenkään fyysisesti rasittava ja sopiinee siten kaltaiselleni toipilaalle. ;) Edellisestä kurssista on kulunut melko tarkalleen vuosi. Toivottavasti tämä kurssi on hyvä ja pääsee oppimaan uutta. Seuraava intensiivikurssi onkin sitten jo kuukauden kuluttua.

Olohuoneen pöydällä pyrin pitämään maljakossa pari kukanoksaa niin pitkään kun niitä pihalta ja luonnosta löytyy. Perennapenkissä ei enää monikaan kasvi kuki, mutta ainahan sieltä joku pieni kukkanen löytyy. Tällä kertaa nappasin sisälle tällaiset, nimestä ei ole tietoakaan. Kertokaa ihmeessä jos tiedätte mikä perenna on kyseessä.

Nyt rentoudutaan äidin kanssa romanttisen komedian parissa ja nautitaan tästä perjantai-illasta.

Parasta viikonloppua juuri sinulle!

- Melissa -


5 kommenttia:

 1. Ei sitten minkäänlaista tietoa tuon kukan nimestä...muta kaunis on...:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne toisen keltaisen tuvan emännälle! ;)

   Poista
 3. Tahtoisin niin kovasti kivalle valokuvauskurssille, jossa oppisin ymmärtämään tuota kameraa ja kenties voisin sitten päivittää oman kamerankin. Oon ihan pihalla sen kanssa :) Itseopiskelu ei myöskään ole aivan oma juttu. Nikseistä olisi apua, jos haluat joskus jotain blogissasi jakaa :)

  VastaaPoista