lauantai 10. elokuuta 2013

Verannan välikausi

Veranta on ehdottomasti yksi talomme ihanimmista tiloista, ja se elääkin tällä hetkellä jonkinmuotoista välikautta. Olen poistanut ikkunoista verhot ja pesin tilan lattiat ja seinät huolellisesti. Tänään kuurasin lisäksi verannan polyrottinkiryhmän juuriharjalla ja mäntynestesaippualla. Kesäisiä istuintyynyjä en tuoleille enää asettanut, vaan saavat nyt odottaa syksyn sisustusta.

Kalusteet oikein loistavat puhtauttaan ja mäntynestesaippuasta jää aina upean raikas tuoksu. Meillä on yleisestikin siistiä kotona, mutta on se aina yhtä mukavaa kun näkee kovan työnsä jäljen kaiken sen putsaamisen ja puunaamisen jälkeen.


Ostin lisäksi eilen paikalliselta Facebook- kirpparilta uuden maton verannalle. Nähdessäni maton myynti-ilmoituksen en edes tiennyt olisiko matto mitoiltaan tilaan sopiva, mutta jo hintansa puolesta päätin iskeä kiinni. Hintaa tällä ihanuudella oli kokonaiset viisi euroa (!).

Onnekseni matto oli juuri sellainen, jota olin verannalle jo pidemmän aikaa etsinyt. Kyseessä on siis iso juuttimatto joka pysyy muovisen alustansa avulla hyvin paikallaan meidän vauhdikkaan perheen jaloissa. Verannan kautta talon sisälle ja ulos juoksevat päivittäin pikkumies, avopuolisoni, minä ja tietenkin meidän kaksi koiraa. Voitte varmasti kuvitella että tilan vanhat räsymatot olivat päivittäin rullalla jossain nurkassa. ;)

Tämä iso ruukku, johon olen tänä vuonna istuttanut Mårbacka - pelargonini, on yksi harvoista jäljelläolevista kukallisista esineistä kodissamme. En ole raaskinut luopua tästä, sillä ruusukuviosta huolimatta rakastan ruukun rouheaa ilmettä.Nautinnollista lauantaita sinulle! 

- Melissa -


4 kommenttia:

  1. Ihanan valoisaa ja kodikasta. Tuollaisella verannalla varmasti istuskelee ja haaveilee mielellään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari! <3 Veranta on tosiaan todella valoisa, ja se onkin suurin syy miksi tila on yksi talomme suosikeista. Tämä on tosiaan paras paikka istua ja rentoutua.

      Poista