lauantai 17. elokuuta 2013

Harmaa lauantai

Lauantaita blogistania! Täällä Porvoossa vietetään rauhallista vapaapäivää harmaan syksyisessä säässä, enkä valita yhtään. Syksy on lempivuodenaikani. Saa pukea villasukat jalkaan ja nauttia tunnelmavalossa hyvästa kirjasta lämpimään vilttiin käpertyneenä. Ja mitä tärkeintä, saa polttaa kynttilöitä! Itse olen kynttilöiden suurkuluttaja ja asettelen niitä ympäri taloa tunnelmaa tuomaan.

Syysilma on raikkaan happirikas ja luonto pukeutuu värikkääseen syysasuunsa, joten meillä viihdytään näin syksynä erittäin hyvin ulkosallakin. Syksy ei siis kosketa ainostaan sisäistä pesänrakentaajaani, vaan myös reipas luonnossa liikkuja herää eloon. Metsälenkki koirien kanssa sammaleisessa kuusimetsässä tuulettaa tällaisen toimistotyöläisen pääkopan yllättävän tehokkaasti. Suosittelen muillekin!Harmaa väri on nyt valloittanut sydämeni ja sohvan tyynynpäälliset vaihtuvat meillä muutenkin melko usein. Ei siis liene mikään yllätys, että tyynykokoelmamme laajeni  jälleen kerran. Tällä kertaa löysin huutonetistä käyttämättömän, harmaan "Anno"- tyynynpäällisen joka tuntui täydentävän harmaata tyynykokoelmaa täydellisesti. Ja tyynyjähän ei voi koskaan olla liikaa.

Syksyn harmaus on omasta mielestäni suurilta osin pelkästään hyvästä sekä ulkona, että sisätiloissa. Nauttikaa siis reippaasta luonnossa liikkumisesta, kotoilua tietenkään unohtamatta.

- Melissa -

6 kommenttia:

 1. Yritän pitää sanasi mielesä syksyyn liittyen! :D Ite kuulun "meinaa-masentaa-syksyisin" -kategoriaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ehdottomasti, paina mieleen ja nauti tästäkin kauniista vuodenajasta! :)

   Poista
 2. Minä olen kanssa nykyään aivan hulluna harmaaseen... ja betoniin! :)
  Ihanat tyynyn päälliset :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita tyynyjä..Minussakin herää liikkuja aina syksyllä juuri sen takia että ilma on raikas ja tuoksut pääsee valloilleen...kivempaahan se on liikkua kun ei ole helle verottamssa osaansa :)
  Syksyllä on muitakin ihania juttuja luonnosta löytyy ihania käppyräisiä oksia, sammalta, käpyjä jne jne..lukuisiin ihaniin askarteluihin..keräsin jo kaadetusta kuusesta kauniita käpyjä joulua ajatellen..
  Ja pihlajanmarjat on myös kauneimmillaan..En tiennytkään että asustelet Porvoossa lempikaupunkini..tänäkään kesänä en vaan sinne kerennyt vaikka oli suunnitelmissa :)
  Mukavaa sysksyä sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! Mukava kuulla että Porvoo on lempikaupunkisi, on mimittäin minunkin. ;) Allekirjoitan täysin tuon jonka helteestä ja liikkumisesta kirjoitit. Itse en nimittäin ole mikään helteen ystävä. Sellainen mukava 20 asteen aurinkoinen kesäsää on ihana, mutta sellaiset 30 lähentelevät paahteiset päivät pysyttelen kyllä suosiolla sisätiloissa.

   Ihanaa syksyä sinulle myös!

   Poista