keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Valkoinen unelmaniOnnenpäivä! 

Olohuone on vihdoinkin viimeistelyä vaille valmis. S on tehnyt kovaa työtä, mutta tulokset puhuvat puolestaan ja rahaakin tuli säästettyä tuhansia euroja kun teki työn itse. Eräskin tuttu asennutti ammattilaisella laminaattilattiansa ja sai pulittaa lähemmäs 6000e työstä. Neliöitä oli jopa hieman vähemmän kuin meillä.

Olohuoneen uusi ilme on kuin unelma.  

Minun valkoinen unelmani.Yksinkertaiset luonnonkukat kruunaavat kokonaisuuden. Koiranputki on oiva tähän asetelmaan.

Less is more

- Melissa -

14 kommenttia:

 1. Så fint det blev.. Förstår att ni njuter... Bra med händiga män !!
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack Sanne! S är faktiskt duktig. Han skulle kunna bli inspirerad och fortsätta renovera ännu. Jag hittar alltid nåt jag vill få fixat. ;)

   Kram på dig!

   Poista
 2. ompas upee lattia tosiaankin. aivan ihana..itse odotan innolla että pääsen vetämään uutukaisen yläkerran lankkulattiaan vaalean pinnan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teidän lattiasta tulee varmasti myös upea. Lankkulattiat ovat todella hienoja.

   Poista
 3. Kiva valo! Mutta en ymmärrä huonekalujen asettelua. Kuka istuu tuolla nurkassa? :) T: Emppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Emppu ja kiitos kommentistasi. En ole itse ajatellut asiaa tuolta kannalta, sillä kyllä tuolla "nurkassa" aina joku istuu. :D Kuvassa sohvien väli ehkä näyttää pieneltä, mutta kyllä siellä ihan kunnolla tilaa on. Aina välillä vaihdellaan myös tuon kahden- ja kolmenistuttavan sohvan paikkoja ja silloin tuohon jää enemmän tilaa. ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tack så mycket Erica <3. Välkommen till min blogg :)

   Poista
 5. Kauniilta näyttää. Olisi kuitenkin kiva nähdä kokonaisuutta hieman vähemmän käsitellystä kuvasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan lisää kuvia kun koko kokonaisuudesta voi ottaa kuvia. :D Vielä ei ole listoja paikoillaan ja katon rajassa kulkee "tyylikäs", räikeän keltainen teippi. ;)

   Poista
 6. Kaunista. Tuntuu vain niin hullulta lukea sivujasi, sillä sinulla on niin samanlainen maku kuin itselläni. Itselläni on myös valkoinen koti. Mutta mökki (mummelin puuhamaa) siitä tehdään nyt sisältä ja terassilta valko/harmaata. Valkoinen on niin ihana väri sitä on niin monenlaista valkoista ja eri kangaslaaduilla ja kuoseilla siihen saa todella elävyyttä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Mökistä tulee varmasti kaunis. Minä pidän myös harmaasta yhä enemmän. Sohvaamme komistaa kaksi uutta harmaata tyynynpäällistä, joten hieman hiipii kyllä tuo harmaa meidänkin sisustukseen.

  VastaaPoista