tiistai 16. heinäkuuta 2013

Touhukas lomapäivä

Tänään olemme jälleen nauttineet lomasta, käyneet rautakaupassa ostamassa huonekalumaalia ja listoja, kävelleet Porvoon vanhassa kaupungissa sekä herkutelleet irtojäätelöllä. Pientä shoppailuakin tuli tietenkin harrastettua vanhan kaupungin lempiliikkeessä, eli Vanille Homessa. Siitä lisää myöhemmin.

Olohuoneen listoitus on melkein valmis, mutta keittiö on vielä listoittamatta. Uudesta lattiasta en kertakaikkiaan saa tarpeekseni. Rakastan sitä ja koko keskikerroksen uutta, valoisaa ilmettä!


Näissä kuvissa näkyvät myös uudet H&M - homen tyynynpäälliset, joista kerroin aiemmassa postauksessa. Eivätkö olekin ihanat?Huonekalumaalia hankittiin yhtä projektiani varten, eli pikkuherran tulevan sängyn kunnostamiseen.

Tässä kuvaa sängystä. Kyseessä on ihastuttava, jatkettava vanha puusänky jonka aion hioa ja maalata entiseen loistoonsa.Viimeisenä haluaisin vielä muistuttaa kaikkia käymään osallistumassa Kaunis Coton tarjoaman upean torkkupeiton ja popparikulhon arvontaan. Tänään on viimeinen osallistumispäivä!

- Melissa -

6 kommenttia: